ankiety dla beneficjentow 500+ - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 21 lut 2017, 10:15

czy ktores wojewodztwo, oprocz pomorskiego, zostalo zobowiazane przez swoj UW do przeprowadzania ankiet na temat dzialania programu 500+ wsrod swoich swiadczeniobiorcow? email z wczoraj a sprawozdanie do zrobienia na podstawie tych ankiet do 27.02 :) dane takie jak p. minister Rafalska sobie wymyslila i wszyscy maja podac do 27.02...a potem systematycznie co dwa miesiace :)
pozdrawiam zespol analityczno-kontrolny pomorskiego uw - nigdy bym sie nie spodziewala,ze zostane darmowym ankieterem biegajacym po gminie...swoja droga ciekawe kto w tym czasie bedzie przyjmowal klientow w biurze;-) aaa i chyba w tym miesiacu to wyplat nie przygotuje, bo przeciez w pierwszej kolejnosci zrobienie tych ankiet pzred 27.02 i sporzadzenie na ich podstawie sprawozdania ...
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 10:23

Tak Małopolskie :lol:
Przynajmniej My :D
Irek
GOPSIrek
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 31 sie 2016, 10:45
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 21 lut 2017, 10:29

śląskie nie ma, a jest określone ile tych ankiet musicie zrobić?
rysia

Napisano: 21 lut 2017, 10:40

Pomorskie - czy widzicie jakie błędy są w tych ankietach?
nie jestem robotem

Napisano: 21 lut 2017, 10:43

możecie posłać jak te ankiety wyglądają?
rysia

Napisano: 21 lut 2017, 10:45

Małopolskie.

już mam aż 7 ;)
wiem że mają to zrobić socjalni
a tak na marginesie (ile sztuk mamy zebrać?
Gregoryj

Napisano: 21 lut 2017, 11:02

Macie jakieś wzory tych ankiet?
Gość

Napisano: 21 lut 2017, 11:03

e tam bledy, nie jestem czepialska:)sama tez je robie;-) oburza mnie fakt, ze komus tam u gory to sie wydaje,ze my tu na dole to nic nie mamy do roboty tylko czekamy az wymysla nam jakies zajecie...a te ankiety to po prostu jakas porazka - niby w jaki sposob w ciagu paru dni mam je zdobyc? na jakiej podstawie mam sama wyjsc w teren albo na jakiej podstawie mam to zlecic pracownikom socjalnym - oni tez nie rzuca przeciez swojej roboty i nie poleca szybciutko do moich swiadczeniobiorcow zeby "anonimowe" ankiety u nich zebrac...a w odwiedziny do mnie to sami swiadczeniobiorcy raczej juz teraz nie przychodza...dostali co chcieli i przyjda dopiero w nowym okresie zasilkowym :)
trzeba zrobic to sie zrobi, jak juz niejedno - ale chyba ktos powinien popukac sie w czolo :twisted:
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 11:04

Gość pisze:Macie jakieś wzory tych ankiet?
mamy, ale po co ci one ? jesli nie dostalas tego od swojego UW to zanczy,ze twoje wojewodztwo wymyslilo inny sposob pozyskania tych danych;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 11:17

kb pisze:
Gość pisze:Macie jakieś wzory tych ankiet?
mamy, ale po co ci one ? jesli nie dostalas tego od swojego UW to zanczy,ze twoje wojewodztwo wymyslilo inny sposob pozyskania tych danych;-)
ciekawość zżera rysię :lol:
6i9
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 mar 2016, 14:01
Zajmuję się:

Strona 1 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x