przekazujecie czy nie??? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 21 lut 2017, 10:41

Kobita zmienia miejsce zamieszkania, u siebie robię dec.uchylającą a co z dokumentami???przesyłacie do właściwego organu, bo widzę ze jedne opsy przesyłają mi kopie a inne niczego
82gocha
Starszy referent
Od: 04 gru 2014, 15:05
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2017, 11:09

82gocha pisze:Kobita zmienia miejsce zamieszkania, u siebie robię dec.uchylającą a co z dokumentami???przesyłacie do właściwego organu, bo widzę ze jedne opsy przesyłają mi kopie a inne niczego
Ja nic nie przekazuje.
gopssik

Napisano: 21 lut 2017, 11:15

nie przekazujemy i nam też nie przekazują
rysia

Napisano: 21 lut 2017, 15:14

Przekazujesz a kopie pozostawiasz u siebie KPA organ własciwy musi mieć dokumenty na podstawie których ponownie wyda decyzję
MM12

Napisano: 21 lut 2017, 15:17

MM12 pisze:Przekazujesz a kopie pozostawiasz u siebie KPA organ własciwy musi mieć dokumenty na podstawie których ponownie wyda decyzję
poproszę o art.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 21 lut 2017, 15:38

MM12 pisze:Przekazujesz a kopie pozostawiasz u siebie KPA organ własciwy musi mieć dokumenty na podstawie których ponownie wyda decyzję
To klient musi złożyć nowy wniosek w innej gminie. Na jakie podstawie mamy przesłać dokumenty na podstawie których mamy wystawioną decyzję??
gopssik

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x