AOON - aktualizacja wniosku
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dobre pytanie
- Kontakt:
AOON - aktualizacja wniosku
Hej, czy ktoś otrzymał już wytyczne w zakresie przeprowadzenia aktualizacji w Generatorze? Albo czy gdzieś na stronie internetowej znajdę jak to zrobić?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dobre pytanie
- Kontakt:
Re: AOON - aktualizacja wniosku
albo ma ktoś jakiś kontakt gdzie bym mogła zadzwonić i porozmawiać o tym asystencie osobistym osoby niepełnosprawnej? i z kim rozmawiać?
-
- Referent
- Zajmuję się: stypendia, pomoc społeczna
- Kontakt:
Należy dzwonić do swojego urzędu wojewódzkiego i podpytać. My już dostaliśmy wytyczne od wojewody i mogłam już wprowadzać aktualizację do wniosku- dzwoniłam również do urzędu wojewódzkiego w gdańsku bo chciałam podpytać o przyznaną kwotę (czy w nowym wyliczeniach muszę wyjść na przyznana kwotę czy może to być kwota o kilka zł niższa, bo nie wychodziło mi wyliczenie).
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
I jaką odpowiedź uzyskała Pani odnośnie tego wyliczenia? I wie Pani coś może jak jest jeżeli zmienia się liczba uczestników przy aktualizacji wniosku są z tym jakieś problemy ?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
dobrze rozumiem że ta pomniejszona kwota jest bez obsługi 2%, wiec do podanej kwoty doliczamy jeszcze obsługę, czyli wychodzi więcej niz podali?
-
- Referent
- Kontakt:
Aktualna kwota wyliczona w ramach aktualizacji może być troszeczkę niższa niż ta przyznana-nie może byćnatomiast wyższa. Mi wyszła kwota o 7,79zł niższa. My nie zmienialiśmy ilości osób - obcięliśmy im tylko godziny.magdam225 pisze: 24 lis 2023, 8:44 I jaką odpowiedź uzyskała Pani odnośnie tego wyliczenia? I wie Pani coś może jak jest jeżeli zmienia się liczba uczestników przy aktualizacji wniosku są z tym jakieś problemy ?
-
- Referent
- Kontakt:
Są dwie kwoty kwota na zadanie i obok w tabeli kwota na obsługę i trzeba te dwie kwoty dodać i to jest ta nasza całość przyznana.Magdaaa pisze: 24 lis 2023, 10:58 dobrze rozumiem że ta pomniejszona kwota jest bez obsługi 2%, wiec do podanej kwoty doliczamy jeszcze obsługę, czyli wychodzi więcej niz podali?
Oprócz AOON - aktualizacja wniosku - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zaproszenie i wezwanie na posiedzenie wsp. NK
Nowy pomysł rządu... DODATEK...
Program Przemocowy....
dochód z hektarów przeliczeniowych
Jak wygląda u Was kierowanie sprawców przemocy do udziału w programach?
błędnie przyznane swiadczenie
zasiłek okresowy
zaiłek stały źle wypłacony do ZOL
e doręczenie szkolenie/ webinar?
budżetówka czy samorządówka- podwyżki
alimenty ?
Koniec pracy do 16. Urzędnicy posiedzą dłużej
jak to zrobić technicznie DPS
metryczka
orzeczenie KRUS AOON 2023
orzeczenie do programu AOON ed. 2023 i 2024