artykulik :/ - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 16 lip 2014, 8:07

jakoś nie zauważyłam tej 14 % podwyżki https://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/8 ... dczen.html
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 lip 2014, 9:19

W artykule ładnie pięknie a w rzeczywistości masakra. U nas jakoś nie ma nowych pracowników same musimy sobie z wszystkim poradzić jeszcze nam dowalili KDR
kalinka

Napisano: 16 lip 2014, 10:05

Popieram. skąd takie rewelacje sie biorą ? jak zwykle pewnie z papierów, który wszystko przyjmie. nowe zadania a ludzi do roboty brak lub jak się podrzuci nowe zadanie tym co już są to myślę że wszystko do końca nie jest robione tak jak powinno być zawsze trzeba wybierać sprawy wazne i ważniejsze, a nie powinno tak być skoro ktoś coś wymyśla nowego a sprawa obecnych pracowników jest już uregulowana ( tak jak mi kiedyś napisano urealniam Panu mniej więcej czas na zajmowanym stanowisku) to dokładajac nowe zajęcia ile razy mozna urealniać. jak jest coś nowego to logiczne chyba jest tez aby zapewnić osobę w takiej części etatu zeby to realizowała. gdzie jest inspekcja pracy która ma tak chronić pracownika w rzeczywistości przyjadą narobia zamieszania sprawdzą papiery zarzuca pewne rzeczy a skutki i tak sie odbiją na pracownikach.
ensiferum

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x