AS Moduł II - szkoła policealna
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: AS Moduł II - szkoła policealna
Faktycznie, teraz to jest w kierunkach jak ja rozpatrywałem tamten wniosek to było jeszcze w 2014 i nie było tej definicji 

Re: AS Moduł II - szkoła policealna
"Dodatek nie przysługuje, jeśli Wnioskodawca:
2. zmieniając kierunek lub szkołę/uczelnię, ponownie rozpoczyna naukę od poziomu (semestr/półrocze) objętego uprzednio dofinansowaniem ze środków PFRON"
A ja się zastanawiam, co w tym wyjaśnieniu autorzy mieli na myśli, pisząc o ZMIANIE kierunku, szkoły? Może nie można wypłacić tym, którzy nie ukończyli z jakiegoś powodu (nie udało się, nie mogli, nie chcieli) danej formy kształcenia? A ci, którzy skończyli np studia pierwszego stopnia i rozpoczęli inny kierunek (też pierwszego stopnia), to może wtedy można wypłacić dodatek?
2. zmieniając kierunek lub szkołę/uczelnię, ponownie rozpoczyna naukę od poziomu (semestr/półrocze) objętego uprzednio dofinansowaniem ze środków PFRON"
A ja się zastanawiam, co w tym wyjaśnieniu autorzy mieli na myśli, pisząc o ZMIANIE kierunku, szkoły? Może nie można wypłacić tym, którzy nie ukończyli z jakiegoś powodu (nie udało się, nie mogli, nie chcieli) danej formy kształcenia? A ci, którzy skończyli np studia pierwszego stopnia i rozpoczęli inny kierunek (też pierwszego stopnia), to może wtedy można wypłacić dodatek?
Oprócz AS Moduł II - szkoła policealna - Stare tematy przeczytaj również:
Przedmioty ortopedyczne
AS I obszar D
Dot. miejsca zamieszkania AS II
sprawozdanie PFRON
Ankieta dot. zawodu pracownika socjalnego
Śmierć rodziny zastępczej i MOW
bariery
szukam wolnego miejsca w dd
ważne
środki ortopedyczne
500 dla pl opie - wychow typu rodzinnego RDDZ