AS - naklejki kiedy przekazać wnioskodawcy

ODPOWIEDZ
radek25

AS - naklejki kiedy przekazać wnioskodawcy

Post autor: radek25 »

Jestem nowy na forum,ale zdążyłem zauważyć, że As często się tu powtarza. :D Korzystając z okazji i ja zadam pytanie :lol: :lol: kiedy przekazujecie beneficjentowi naklejki w ramach modułu I B1. myślałem, żeby przekazać naklejki jak dostarczą faktury, udział własny, potwierdzą, że posiadają przdmiot dofinansowania, dostarcza specyfikację- dwie ostatnie pozycje to załączniki do umowy u nas. myślę jeszcze o oprogramowaniu, chyba nie trzeba zamieszczać naklejek. ale jak się głębiej nad tym zastanowię, to już sam nie wiem, :cry:
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Re: AS - naklejki kiedy przekazać wnioskodawcy

Post autor: Tomasz1981 »

naklejki możesz dać np. przy podpisywaniu umowy; jak dasz później to też się nic nie stanie, ważne żeby był naklejone na sprzęt; przy oprogramowaniu to może nakleić na pudełku po płycie.

dziś się zastanawialiśmy gdzie sobie nakleją na tych wypasionych iPhonach hehehehe :) :) :) :D :D :) :) :) :)
pcpr

Post autor: pcpr »

Przy oprogramowaniu sądzę, że na sprzęcie gdzie zainstalowany jest program.
PCPR-T

Post autor: PCPR-T »

Tomasz1981 pisze:naklejki możesz dać np. przy podpisywaniu umowy; jak dasz później to też się nic nie stanie, ważne żeby był naklejone na sprzęt; przy oprogramowaniu to może nakleić na pudełku po płycie.

dziś się zastanawialiśmy gdzie sobie nakleją na tych wypasionych iPhonach hehehehe :) :) :) :D :D :) :) :) :)
Też właśnie zastanawiam się nad tymi naklejkami na iPhonach :lol:
ODPOWIEDZ