AS - PRAWO JAZDY

ODPOWIEDZ
Lili

AS - PRAWO JAZDY

Post autor: Lili »

Czy zrefundowalibyście prawo jazdy osobie, która rozpoczęła kurs przed zawarciem umowy?
gran

Re: AS - PRAWO JAZDY

Post autor: gran »

W przypadku prawa jazdy jest możliwość refundacji kosztów do 6 m-cy przed złożeniem wniosku, przy czym koszt musiał być poniesiony w 2015r.
Lili

Wniosek złozony ostatniego dnia sierpnia, kurs zaczął się w październiku, nie miałam wtedy kasy zeby dofinansowac. Teraz mam kasę, osoba się łapie, pytanie czy można dac teraz kasę?
PCPR

Post autor: PCPR »

No, tak.
Lili

Dziękuję :) Zaczynam powoli od tego wszystkiego wariować :shock: to co jest oczywiste, nagle zaczyna być problemem
ewaa

Post autor: ewaa »

u mnie podobnie też Wnioskodawca złożył wniosek już po rozpoczęciu kursu i wniesieniu opłaty, mieścił się w w refundacji na 6 mc przed złożeniem wniosku wiec uzyskał dofinansowanie ale największy problem miałam z umową jak to rozwiązać bo kurs opłacił wcześniej ale opłaty za egzamin już po zawarciu umowy i teraz mówimy o umowie dofinansowania czy refundacji?
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

trzeba dostosować umowę do obecnego stanu, mogę wzór przesłać, proszę podać meila
ewaa

~ Tomasz 1981 z góry dziękuje
[email protected]
pozdrawiam
Leila

Post autor: Leila »

Tyle, że najpierw był złozony wniosek, a dopiero później osoba zaczęła kurs. Czy wtedy też nalezy przyznać dofinansowanie? Umowa dopiero byłaby podpisywana
ewaa

~ Lili w takim przypadku mówimy ewidentnie o dofinansowaniu ;-)
ODPOWIEDZ