AS - PRAWO JAZDY
AS - PRAWO JAZDY
Czy zrefundowalibyście prawo jazdy osobie, która rozpoczęła kurs przed zawarciem umowy?
Re: AS - PRAWO JAZDY
W przypadku prawa jazdy jest możliwość refundacji kosztów do 6 m-cy przed złożeniem wniosku, przy czym koszt musiał być poniesiony w 2015r.
Wniosek złozony ostatniego dnia sierpnia, kurs zaczął się w październiku, nie miałam wtedy kasy zeby dofinansowac. Teraz mam kasę, osoba się łapie, pytanie czy można dac teraz kasę?
Dziękuję
Zaczynam powoli od tego wszystkiego wariować
to co jest oczywiste, nagle zaczyna być problemem

u mnie podobnie też Wnioskodawca złożył wniosek już po rozpoczęciu kursu i wniesieniu opłaty, mieścił się w w refundacji na 6 mc przed złożeniem wniosku wiec uzyskał dofinansowanie ale największy problem miałam z umową jak to rozwiązać bo kurs opłacił wcześniej ale opłaty za egzamin już po zawarciu umowy i teraz mówimy o umowie dofinansowania czy refundacji?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
trzeba dostosować umowę do obecnego stanu, mogę wzór przesłać, proszę podać meila
Tyle, że najpierw był złozony wniosek, a dopiero później osoba zaczęła kurs. Czy wtedy też nalezy przyznać dofinansowanie? Umowa dopiero byłaby podpisywana
Oprócz AS - PRAWO JAZDY - Stare tematy przeczytaj również:
odmowa odstąpienia od ustalenia opłaty
SKRT i wolontariat jako udział własny
Dziecko umieszczone w ZOL postanowieniem sadu
AS - wiek aktywności zawodowej - C3
AS - proteza
"Ograniczenie czasowe" decyzji odstępujących od odpłatności
kontynuacja orzeczenia moduł II
wsparcie osób usamodzielnianych
rower trójkołowy
PFRON WTZ
nadgodziny dla rodzinnych domów dziecka, nie dajcie się oszu