Autonumeracja

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~aaa

Autonumeracja

Post autor: ~aaa »

POMOST - nie mogę zrobić autonumeracji 2014 r. dlaczego? a tym samym nie ma możliwości zrobienia list wypłat m.in. zas. stałe, które przechodzą z poprzedniego roku mimo że jest zrobiona kont. harmongramów. Czy ktoś wie? Na pewno Tomasz, którego pozdrawiam.
~Tomek

Re: Autonumeracja

Post autor: ~Tomek »

No ale czemu nie możesz? Jakiś komunikat? Jaka treść? A może przycisk nieaktywny?

Po za tym nie wiem dlaczego miałoby to blokować wypłatę list? Co do tego ma autonumeracja?

pozdrawiam
~aaa

No to dlaczego żadna z osób mających stały zasiłek nie \"wskakuje\" nam na listę wypłat? Co jest przyczyną?
~Tomek

Może te kontynuacje planów są utworzone, ale niezatwierdzone - zatwierdza się je na tym samym oknie gdzie tworzy, ale na drugiej zakładce.
pozdrawiam
~aaa

Pilnie potrzebny psychiatra dla mnie hahahahah, Tomaszu no pewnie że nie zatwierdzone, przez te sprawozd. to już całkowita ciemnota mnie się czepiła, ślicznie dziękuję, przepraszam i pozdrawiam.
~Tomek

Fajnie że się wyjaśniło. pozdrawiam Cię.
ODPOWIEDZ