Po ostatnich poprawkach mam taki problem: kiedy wejdę do jakiejkolwiek rodziny, żeby coś zmodyfikować, nie mogę wyjść jeśli nie zmienię jej nazwy.
Nasz ośrodek jest mały, wiejski i nazywamy sobie rodziny dla ułatwienie w szukaniu: Kowalscy + nazwa miejscowości + numer domu.
Teraz mogę zostawić tylko Kowalscy - jak dopiszę cokolwiek - nie mogę wyjść.
Czy można to jakoś zmienić ?
Problem z nazwami rodzin
Re: Problem z nazwami rodzin
W POMOST ?
U nas Nazwa rodziny od Nazwiska czyli np KOWALSKI
U nas Nazwa rodziny od Nazwiska czyli np KOWALSKI
A no właśnie, ja miałam nazwę rodziny i obok nr. teczki a teraz niestety musi być tylko nazwa rodziny, szkoda że nie może pozostać jak było poprzednio.
Zostało to narzucone przez Emp@tię, pisaliśmy o tym tutaj: https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 02&t=17209
Równocześnie zgłaszaliśmy Wykonawcy Emp@tii - w obecności przedstawicieli MPiPS na spotkaniu 9 stycznia br. że te kontrole narzucane przez Centralną Bazę Beneficjentów są zbyt rygorystyczne. Ma to być zmienione, ale na razie nic nie można zrobić.
Równocześnie zgłaszaliśmy Wykonawcy Emp@tii - w obecności przedstawicieli MPiPS na spotkaniu 9 stycznia br. że te kontrole narzucane przez Centralną Bazę Beneficjentów są zbyt rygorystyczne. Ma to być zmienione, ale na razie nic nie można zrobić.
Oprócz Problem z nazwami rodzin - Oprogramowanie przeczytaj również:
Help do Pana Tomka
Panie Tomku pomocy!!!!!!!!!
LEXLegislator
DOŻYWIANIE - POMOST - PILNE
dodatek energetyczny
decyzje dot. posiłku
duplikat osoby - pomost std
kwalifikacja wniosku
MPiPS-05
Dowóz posiłku- do Pana Tomka
Jak dodaś asystenta do pomost std