wysłałam do więzienia do aresztanta dłuznika decyzję zobowiazujaca do zwrotu /mysle że nie powinnam / i on odwolal sie od decyzji powolując się na to ze w wiezieniu itp bla bla Błagam podrzućcie mi wzór JAK mam mu odpisać ?? Kierownik czeka a ja nie jestem elokwentna wogole nie wiem co odpisać Pracuje 1,5 roku Daje sobie dobrze rade szukam czytam ale taka sytuacje mam pierwaszy raz
ale co ty chcesz odpisywac? decyzje dobrze wydsalas i dostarczylas dluznikowi, odwolal sie od niej to ok, jego prawo. teraz wysylasz to odwolanie do sko i tyle
czy moglby mi KTOS podac wzór takiego odwołania /nieśmiało prosze/ Zapiszesobie wzór i będe juz miala na zawsze Nigdy nikt sie nie odwolal do tej chcwili i boję sie popelnic bląd
piszesz zwykłe pismo do SKO. że przesyłasz dokumenty dotyczące odwołania sie od decyzji .... z zdnia.... dotyczące Pana....
a dłuznikowi dajesz tylko to do wiadomości:)
Samorządowe
Kolegium Odwoławcze
w ................
Na podstawie art.133 Kodeksu postepowania administracyjnego Ośrodek Pomocy Społecznej w .............. przesyła odwołanie od decyzji znak ...............z dnia ..............dotyczącej sprawy Pana ..............., zam. ..................
Jednocześnie informuję, że organ I instancji nie znalazł podstaw do zastosowania art.132 Kpa.