BARDZO PROSZE !!!! - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 21 sty 2014, 10:46

wysłałam do więzienia do aresztanta dłuznika decyzję zobowiazujaca do zwrotu /mysle że nie powinnam / i on odwolal sie od decyzji powolując się na to ze w wiezieniu itp bla bla Błagam podrzućcie mi wzór JAK mam mu odpisać ?? Kierownik czeka a ja nie jestem elokwentna wogole nie wiem co odpisać Pracuje 1,5 roku Daje sobie dobrze rade szukam czytam ale taka sytuacje mam pierwaszy raz
~OLGA

Napisano: 21 sty 2014, 10:52

ale co ty chcesz odpisywac? decyzje dobrze wydsalas i dostarczylas dluznikowi, odwolal sie od niej to ok, jego prawo. teraz wysylasz to odwolanie do sko i tyle
~...

Napisano: 21 sty 2014, 11:04

ok dzięki bardzo
~OLGA

Napisano: 21 sty 2014, 11:20

czy moglby mi KTOS podac wzór takiego odwołania /nieśmiało prosze/ Zapiszesobie wzór i będe juz miala na zawsze Nigdy nikt sie nie odwolal do tej chcwili i boję sie popelnic bląd
~OLGA

Napisano: 21 sty 2014, 11:25

piszesz zwykłe pismo do SKO. że przesyłasz dokumenty dotyczące odwołania sie od decyzji .... z zdnia.... dotyczące Pana....
a dłuznikowi dajesz tylko to do wiadomości:)
~mała mi

Napisano: 21 sty 2014, 11:31

Samorządowe
Kolegium Odwoławcze
w ................

Na podstawie art.133 Kodeksu postepowania administracyjnego Ośrodek Pomocy Społecznej w .............. przesyła odwołanie od decyzji znak ...............z dnia ..............dotyczącej sprawy Pana ..............., zam. ..................
Jednocześnie informuję, że organ I instancji nie znalazł podstaw do zastosowania art.132 Kpa.

otrzymują:
1.SKO
2. Pan.....
3.a/a

~mała mi

Napisano: 21 sty 2014, 11:45

małe WIELKIE JESTES dzięki najmocniejsze pozdrawaiam Wszystkiego dobrego pa
~OLGA

Napisano: 21 sty 2014, 11:48

a jeszcze cos musze dolaczyc prawd a?
~OLGA

Napisano: 21 sty 2014, 11:50