Oosba mi przyszla zlozyla wniosek na ZDO na samo wyrownanie. wydalam decyzje. teraz przychodzi ze jednak chce dalej skladac nowy wniosek nowa decyzja? czy zmieniająca? pomocy
elka32 pisze:Oosba mi przyszla zlozyla wniosek na ZDO na samo wyrownanie. wydalam decyzje. teraz przychodzi ze jednak chce dalej skladac nowy wniosek nowa decyzja? czy zmieniająca? pomocy
ja bym zrobiła nową decyzję
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
W tym problem ze nie chce przyznac nowej pokazuje sie komunikat ze wniosek przyznany na podstawie wniosku o wyrownanie lipa:/ a jak wogule tej maj podzielic?
Program jeszcze nie dopasowany bo to nowość... z punktu widzenia przepisów prawa to zupełnie obojętne, do puki decyzje się na siebie nie nakładają.... Myślę, że najrozsądniej przyznać nową decyzją ze skutkiem na przyszłość. zmiana za zgodą strony decyzji już wykonanej to chyba nie najlepszy pomysł, bo musiałabyś reaktywować jakiś martwy twór...