Bardzo proszę o pomoc
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM, DE i PS
- Kontakt:
Bardzo proszę o pomoc
Kilka dni przed złożeniem wniosku umarł mąż Klientki, zarządca wykazuje na wniosku 2 osoby i opłaty też za dwie. Co robicie w takiej sytuacji gdy nie jest to jeszcze uregulowane u zarządcy? Każda taka zmiana u zarządcy jest ważna dopiero od następnego miesiąca.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: Bardzo proszę o pomoc
ja bym brała jedną osobę...tzn wnioskodawca składa wniosek męza juz nie ma...i tyle...nie liczysz go do gospodarstwa domowego i nie liczysz jego dochodu...aby byl tytul prawny do lokalu dla zony...ale mysle ze jestZuzannaxx pisze: 02 wrz 2021, 14:10 Kilka dni przed złożeniem wniosku umarł mąż Klientki, zarządca wykazuje na wniosku 2 osoby i opłaty też za dwie. Co robicie w takiej sytuacji gdy nie jest to jeszcze uregulowane u zarządcy? Każda taka zmiana u zarządcy jest ważna dopiero od następnego miesiąca.
-
- Praktykant
- Kontakt:
Biorę jedną osobę jak najbardziej, ale chodzi mi konkretnie o opłaty. Czy one nie powinny być w jakiś sposób pomniejszone? Bo wiadomo, jedna osoba mniej czyli mniejszy czynsz i dodatek też pewnie wyszedłby mniejszy.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
ja biore oplaty takie jakie zostaly poniesioneZuzannaxx pisze: 02 wrz 2021, 14:52 Biorę jedną osobę jak najbardziej, ale chodzi mi konkretnie o opłaty. Czy one nie powinny być w jakiś sposób pomniejszone? Bo wiadomo, jedna osoba mniej czyli mniejszy czynsz i dodatek też pewnie wyszedłby mniejszy.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Bierzesz wydatki takie, jakie poniosła niezaleznie na ile osób były one naliczone
-
- Praktykant
- Kontakt:
Ok, dziękuję bardzo za pomoc 

Oprócz Bardzo proszę o pomoc - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Zaświadczenie o zarobkach - chorobowy
zaświadczenie
bardzo prosze o pomoc
co z nadplaconym dodatkiem u zarzadcy?
kiedy do archiwum