nie nie zgodze sie z tobą jakby 8 wypadły to napisałby ze zostały uchylone albo skreślone.....na to co mówie znalazłam potwierdzenie tez juz na dwóch szkoleniach których byłam
czytałam to i to nie ejst prawda jest juz wszczęte postepowanie o zrobienie poprawek...poza tym to jest tylko ujednolicone przez kogoś bo jako takiego tekstu jednolitego nie ma juz w świadczeniach od dawna
w lexie też jest tak jak na Kancelarii Sejmu, sprawdzałam i gospodarstwo rolne i becikowe a dopóki nie ma poprawki błędu to chyba musimy rozpatrywać zgodnie z aktualnymi zapisami ustawy
no raczej masz robic zgodnie z ustawą wiec póki co art. 8 cały czas jest bo nie został ani uchylony ani wykreślony....ja mam ustawe z dziennika ustaw i nie ma tam takiego dopisku ze zniknęły bo to nie jest w publikatorze...
Ella a co mnie obchodzi lex mnie obowiązuje ustawa ogłoszona przez ustawodawców a nie ujednolicona przez Infor czy innych sprzedawców... polecamhttps://www.abc.com.pl/serwis/du/2008/1456.htm pokaż mi gdzie w ustawie jest zapis że art. 8 wypadł z ustawy