ludek po pierwsze to nie było w Tinie tylko w Gazecie Prawnej
a po drugie po co takie teksty?? jak nie masz nic do powiedzenie to po co piszesz żeby posty sobie nabić bo nie rozumiem.... eshhh szkoda słów przecież jak bym wiedziała co robić to bym tu się nie wypowiadała nie stać mnie żeby iść do lekarza prywatnie a przez to że mój ma tyle pacjentek i brak terminów nie będę mieć prawa do czegoś co mi się należy??
becikowe i dodatek z tyt. ur. po 1 listopada
Re: becikowe i dodatek z tyt. ur. po 1 listopada
w tym kraju nic się nikomu nie nalezy!!!!!!!!!!!!!!!! tylko przysługuje
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wlasnie przysługuje...interpretacje MPiPS nie są źródłem prawa zgodnie z ustawą jeżeli bedziesz ubiegała sie o \"becikowe\" po 1 listopada musisz okazać zaświadczenie o podleganiu opiece lekarskiej od 10 tygodnia ciazy... według tego co jest w projekcie rozporządzenie ministra zdrowia nie bedzie chodzić tylko o opieke ginekologa ale moze to byc opieka lekarza pierwszego konktaktu ale to narazie jest w fazie projektu. Tak wiec jeżeli przepisy sie nie zmienia to jezeli ubiegajac sie o becikowe po 01-11-2009 nie okażesz zaswiadczenia o podleganiu opiece lekarskiej od 10 tyg ciązy to becikowe nie bedzie przysługiwało.
ana pisząc że mi się należy miałam na myśli tylko to że wiem że będę miała przyznane ponieważ obecnie jestem na wychowawczym do lutego 2010 i to jest jedyny mój dochód a jestem matką samotnie wychowującą dziecko....
manka bardzo dziękuję za wyjaśnienie teraz już wszystko rozumiem pozdrawiam
manka bardzo dziękuję za wyjaśnienie teraz już wszystko rozumiem pozdrawiam
a dziecko skąd się wzięło? nadal będziesz samotnie wychowywać?
guziczek, co to znaczy \"nabić sobie posty\" ?
Oprócz becikowe i dodatek z tyt. ur. po 1 listopada - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
ODSETKI ŚMIESZNE
czy tytuł wykonawczy wysyła się do US dłużnika, czy wierzyciela?
wychowawczy
Ile wynosi becikowe????
Dzień spłaty odsetek
koordynacja i BEcik
MOŻĘ CZY NIE ??
MOPS Legnica
kto ma prowadzić postępowanie
Nienależne procedura i odsetki
becikowe dla rodziny zastępczej????
jak liczyć
proszę o radę
PILNE!!! proszę o pomoc
becik w rodzinie zastępczej
czy przysługuje becikowe na dziecko urodzone za granicą?