Bezwstydnik i kłamca - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 08 mar 2017, 21:11

"... W programie przytoczone zostały wypowiedziane dziś na konferencji prasowej słowa Donalda Tuska:
Nie mogę każdego idioty komentować, mimo, że jestem przewodniczącym. Dziś patrzymy na polskie kobiety, masowo wyszły one na demonstracje w moim kraju po to, by manifestować swoją godność i niezależność. Jestem dumny z Polek, zwłaszcza dzisiaj. O tym dziś myślę, o tej jasnej stronie życia.

Do wypowiedzi tej zdecydowanie odniosła się Dorota Kania:

Co za bezczelność! Ze zdumieniem tego słuchałam. Przypomniały mi się protesty kobiet z niepełnosprawnymi dziećmi przed Kancelarią Premiera (gdy Tusk był premierem polskiego rządu - red.). Wtedy nie był on dumny, nie pamiętał o polskich kobietach? A teraz, kiedy protest jest sztucznie nakręcany... Zresztą z dość marnym efektem, pomimo dudnienia „Gazety Wyborczej” przez cały tydzień. Mówienie takich słów to skandal i kłamstwo. Donald Tusk kłamał, kłamie i będzie kłamał. Polityka poklepywania po plecach i co dalej? Nic. Dla siebie profity, zaszczyty, a dla własnego kraju próba obalenia legalnie wybranej władzy."
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x