Prawdziwe yaya - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 mar 2017, 23:28

Najlepsze jest ostatnie zdjęcie. Brzuch wciąż boli mnie od śmiechu:

https://niezalezna.pl/94900-tego-jeszcze ... rd-absurdu
Gość

Napisano: 06 mar 2017, 13:49

Egoistki.
Proszę o przełożenie na język polski tego fragmentu „by pokazać siłę i solidarność wszystkich osób sprzeciwiających się przemocowym praktykom władzy”. Ich uczestnicy „nie zgadzają na stosowanie, wspieranie, akceptowanie lub ignorowanie przemocy przez rozmaite ośrodki władzy”.
ps.To nie sarkazm z mojej strony, bo może tylko ja tego nie rozumiem.
[Anioł*]

Napisano: 07 mar 2017, 12:55

[Anioł*] pisze:Egoistki.
Proszę o przełożenie na język polski tego fragmentu „by pokazać siłę i solidarność wszystkich osób sprzeciwiających się przemocowym praktykom władzy”. Ich uczestnicy „nie zgadzają na stosowanie, wspieranie, akceptowanie lub ignorowanie przemocy przez rozmaite ośrodki władzy”.
ps.To nie sarkazm z mojej strony, bo może tylko ja tego nie rozumiem.
Anioł, proszę Cię, Ty taka wyedukowana i nie rozumiesz? Jednak Ci nie wierzę. Przekaz jest prosty.
socjal123

Napisano: 07 mar 2017, 16:49

Mnie najbardziej rozwala to, jak lesbijki i panie po 70-tce domagają się nieograniczonego dostępu do pigułki "dzień po" i prawa do aborcji. Ja to nawet rozumiem, bo jak lesbijka zbyt późno wyjmie palec z wiadomego miejsca to piguła jest nieodzowna. Oczywiście pigułka od lekarza wiadomej specjalności, bo na nogi i cztery litery już jest za późno.
frantisek

Napisano: 08 mar 2017, 11:12

Oczywiście,że jestem wyedukowana ale nadal nie rozumiem. Nie rozumiem kobiet,(przez wzgląd na dzisiejsze święto nie powiem jakich). Zastanawia mnie, gdzie są mężczyźni, dlaczego na manifach nigdy nie ma facetów tych kobiet, szczególnie kiedy temat dotyczy antykoncepcji, aborcji itd - a sprawa dotyczy obojga. Głupsi są i ich nie ma?? czy mądrzejsi ??
[Anioł*]

Napisano: 08 mar 2017, 12:24

A dlaczego Ciebie tam nie ma? Może byś coś wreszcie zrozumiała.
do anioła

Napisano: 08 mar 2017, 12:56

ponieważ to nie jest towarzystwo dla mnie. Filozofia życia, bycia...POGLĄDY tych pań mi nie odpowiadają zupełnie, ponadto są niedouczone - ten fragment o który pytałam to same bzdury i taki mały szczegół, chodzę w szpilkach, więc nogi by mnie bolały od stania czy dreptania, tylko po to by próbować ich zrozumieć.
[Anioł*]

Napisano: 08 mar 2017, 19:30

Pytasz Aniele dlaczego na tych manifach te kobitki są z reguły same? To chyba pytanie retoryczne. Wystarczy poprzeglądać zdjęcia z tego spędu by szybko dojść do wniosku, że chociaż każda potwora znajdzie swojego amatora, to jednak żeby w jednym miejscu zebrało się tyle maszkar? Jak one mogą znaleźć amatora? To jest chyba kompensacja braku zainteresowania ze strony płci męskiej. A może one w ten sposób próbują stworzyć wrażenie, że jednak mają jakiś seks?
Gość

Napisano: 08 mar 2017, 19:46

Puenta której mi nie wypadało użyć.
[Anioł*]

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x