nie możesz się z nią umówić że przyniesie błędną decyzję i podmienisz na prawidłową? na jej korzyść to czemu ma się nie zgodzićDoris 123 pisze:Przyznałam świadczenia rodzinne na dziecko do 30.04.2017r. tj. do 18 -tego roku życia a Pani przyniosła zaświadczenie ze szkoły - gimnazjum, że jest uczniem III kl. i powinnam przyznać do 31.08.2017r. Jak sprostować ten błąd?
odważna jesteśanavika pisze:nie możesz się z nią umówić że przyniesie błędną decyzję i podmienisz na prawidłową? na jej korzyść to czemu ma się nie zgodzićDoris 123 pisze:Przyznałam świadczenia rodzinne na dziecko do 30.04.2017r. tj. do 18 -tego roku życia a Pani przyniosła zaświadczenie ze szkoły - gimnazjum, że jest uczniem III kl. i powinnam przyznać do 31.08.2017r. Jak sprostować ten błąd?u nas nie robią z tym problemu jak coś podobno wyjdzie, a i tak nigdy nie trzymają takich decyzji bo po co jak i tak kasa jest na koncie
jakby to było w drugą stronę (w sensie odbieram, ukrócam itp.) to by była odwaga, ale na korzyść strony to co w tym dziwnego? jak w papierach wszystko ok i we wniosku... fakt, że nie jestem w wielkim mieście tylko w gminnym OPS i trochę ludzi się już dobrze poznało i wiadomo co się po którym spodziewaćss pisze:odważna jesteśanavika pisze:nie możesz się z nią umówić że przyniesie błędną decyzję i podmienisz na prawidłową? na jej korzyść to czemu ma się nie zgodzićDoris 123 pisze:Przyznałam świadczenia rodzinne na dziecko do 30.04.2017r. tj. do 18 -tego roku życia a Pani przyniosła zaświadczenie ze szkoły - gimnazjum, że jest uczniem III kl. i powinnam przyznać do 31.08.2017r. Jak sprostować ten błąd?u nas nie robią z tym problemu jak coś podobno wyjdzie, a i tak nigdy nie trzymają takich decyzji bo po co jak i tak kasa jest na koncie