Błąd w karcie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
J23

Błąd w karcie

Post autor: J23 »

Czy ktoś z Was przeprowadzał całą procedurę związaną z błędnie wydaną kartą np. pomyłka w imieniu, nazwisku. Jak to powinno wyglądać
Kryśka

Re: Błąd w karcie

Post autor: Kryśka »

Mieliśmy błąd w nazwisku, dodzwoniłam się do Warszawy i kazali mi posłać fax ze sprostowaniem, było potem ok
J23

Post autor: J23 »

Tylko z tego co tutaj pisano to można zrobić tak jak jest karta w produkcji. Ja natomiast otrzymałem już kartę z błędnym imieniem i dlatego pytam o procedurę postępowania w takiej sytuacji.
paula_2101

Post autor: paula_2101 »

chyba trzeba składać reklamację jakosciowa. zakładka pomoc> reklamacja jakosciowa.
eryka

Post autor: eryka »

Czekasz aż karta przyjdzie do Ciebie, potwierdzasz odbiór a następnie anulujesz kartę. Poprawiasz błąd i zamawiasz kartę ;)
maria 123

Post autor: maria 123 »

A czy za błąd i wydanie nowej karty ponosimy jakieś koszty?
lusi5

Post autor: lusi5 »

Gmina ponosi koszt bo wina urzędnika, wiem ze szkolenia organizowanego przez osobę odpowiedzialną za ten program
maria123

Post autor: maria123 »

A jaki to koszt?
Cristov
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Cristov »

Jeśli błędnie wprowadziliśmy jakieś dane i przyszła do nas karta z niewłaściwymi danymi wchodzimy w ZARZĄDZANIE KARTAMI --> PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW --> DOSTARCZONA DO GMINY tam szukamy interesującą nas rodzinę klikamy na SZCZEGÓŁY szukamy właściwą kartę i klikamy na ANULUJ AKTUALNĄ KARTĘ jako powód wybieramy z listy "korekta danych" i anulujemy. Ponownie wchodzimy w rodzinę, szukamy daną kartę klikamy EDYTUJ poprawiamy dane i po edycji ponownie zamawiamy kartę. Mam nadzieje że nic nie pokręciłem. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ