Błąd w karcie
Błąd w karcie
Czy ktoś z Was przeprowadzał całą procedurę związaną z błędnie wydaną kartą np. pomyłka w imieniu, nazwisku. Jak to powinno wyglądać
Re: Błąd w karcie
Mieliśmy błąd w nazwisku, dodzwoniłam się do Warszawy i kazali mi posłać fax ze sprostowaniem, było potem ok
Tylko z tego co tutaj pisano to można zrobić tak jak jest karta w produkcji. Ja natomiast otrzymałem już kartę z błędnym imieniem i dlatego pytam o procedurę postępowania w takiej sytuacji.
chyba trzeba składać reklamację jakosciowa. zakładka pomoc> reklamacja jakosciowa.
Czekasz aż karta przyjdzie do Ciebie, potwierdzasz odbiór a następnie anulujesz kartę. Poprawiasz błąd i zamawiasz kartę 

Gmina ponosi koszt bo wina urzędnika, wiem ze szkolenia organizowanego przez osobę odpowiedzialną za ten program
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jeśli błędnie wprowadziliśmy jakieś dane i przyszła do nas karta z niewłaściwymi danymi wchodzimy w ZARZĄDZANIE KARTAMI --> PRZEGLĄDANIE WNIOSKÓW --> DOSTARCZONA DO GMINY tam szukamy interesującą nas rodzinę klikamy na SZCZEGÓŁY szukamy właściwą kartę i klikamy na ANULUJ AKTUALNĄ KARTĘ jako powód wybieramy z listy "korekta danych" i anulujemy. Ponownie wchodzimy w rodzinę, szukamy daną kartę klikamy EDYTUJ poprawiamy dane i po edycji ponownie zamawiamy kartę. Mam nadzieje że nic nie pokręciłem. Pozdrawiam
Oprócz Błąd w karcie - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
adres
Karta się nie należy a...
kto płaci za błąd
Nieucząca sie dziecko niepełnosprawne
karta dla męża, karta dla konkubenta?
do kiedy przyznać studentowi
oświadczenie wzór?
BANALNE PYTANIE ale się zakręciłam
jak myślicie czy mogę?
ODBIÓR KART--->>>>
Karta Dużej Rodziny, a powiadomienie sms-em