Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 31    [ Posty: 307 ]

Napisano: 14 sty 2016, 9:40

Kochani potrzebujemy pokoju zwierzeń. Niech zostanie nim ten temat. Wszyscy jesteśmy w głębokim żalu po poprzednim programie, oraz szoku wywołanym przez noworoczne doświadczenia. Potrzebujemy grupy wsparcia, dla łez otarcia :cry: Potrzebujemy czegoś na wzór Grupy AU (Anonimowych Użytkowników) musimy spisać tutaj swe traumatyczne doświadczenia, aby pokazać że nikt z nas nie jest sam :lol: Aby cierpienia i doświadczenia przez które przechodzimy, były pomocą, przestrogą i wsparciem dla nowych poszkodowanych :ugeek:
ubu

Napisano: 14 sty 2016, 10:43

myślę że cale nasze forum KDR ostatnio to jeden wielki pokój zwierzeń.... każdy post= problem no i traumatyczne doświadczenia..... robia na nas jakieś doświadczenia.. jak na zwierzątkach... testują.
konokal

Napisano: 14 sty 2016, 10:47

Zauważyłem :D, ale ciągle dochodzą nowi i nie wiedza od którego tematu zacząć :P a tu można wpisywać najbardziej hardkorowe :mrgreen:
ubu

Napisano: 14 sty 2016, 11:37

Mogę podzielić się ale musiałbym użyć niecenzuralnych słów. Dlatego lepiej spuścić na to zasłonę milczenia.
mcinek
Praktykant
Od: 14 sty 2016, 11:31
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2016, 11:45

Ja mam takie przeżycie traumatyczne dotyczącego NOWEGO SYSTEMU, ze po prostu nie ma do niego dostępu!!!!! :shock: :lol:
~kasia~

Napisano: 14 sty 2016, 12:17

to wszystko przed tobą im dalej tym gorzej :D policz koszty, czy warto w to wchodzić tu masz magiczny wzór Xx13,40 + Yx2,68 + Zx1,34 = ? :cry:
ubu

Napisano: 14 sty 2016, 12:45

Nie mogę zamówić kart, nie mogę odebrać przesyłki, żeby wydać kartę naszukałam się w systemie kilka godzin,... nie rozumiem czemu zmienia się coś co dobrze działa. Pozdrawiam wszystkich współtowarzyszy niedoli ;)
Julia 32

Napisano: 14 sty 2016, 13:10

U mnie program nie reaguje po wpisaniu numeru koperty. Nie mogę zatem potwierdzić odbioru przesyłki. A po kilku kliknięciach wyskoczył błąd i SI KDR zawiesił się. Teraz nie mogę się zalogować. Szanowny Panie informatyku MRPiPS, który tak ładnie opowiadałeś na spotkaniach o SI KDR w 2015 r., czy bierze Pan odpowiedzialność za ten bubel? A jeśli tak, czy poda się Pan do dymisji?
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2016, 13:18

Przebrnęłam przez wprowadzenie wniosku, po dwóch dniach juz wiedziałam jak dokończyć zamówienie kart(thx forum)
udało się zamówić karty- poszły do producenta. zadowolona i szczęśliwa :-) dziś wchodzę patrze na status kart"do zamówienia". szlag!
nicl_1

Napisano: 14 sty 2016, 13:31

mam przyjemność właśnie wpisywać drugi wniosek, przez pierwszy po męczarniach 2 dni temu przeszedłem, miałem nadzieje że będzie łatwiej, a tu na dzień dobry wpisuję pesel i chciałem kliknąć na datę urodzenia wnioskodawcy i błąd z java script i wszystko się zawiesza i tak kilka razy teraz po wpisaniu peselu już siada :twisted: :x 8-) :ugeek:
ubu

Strona 1 z 31    [ Posty: 307 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x