Kochani potrzebujemy pokoju zwierzeń. Niech zostanie nim ten temat. Wszyscy jesteśmy w głębokim żalu po poprzednim programie, oraz szoku wywołanym przez noworoczne doświadczenia. Potrzebujemy grupy wsparcia, dla łez otarcia Potrzebujemy czegoś na wzór Grupy AU (Anonimowych Użytkowników) musimy spisać tutaj swe traumatyczne doświadczenia, aby pokazać że nikt z nas nie jest sam Aby cierpienia i doświadczenia przez które przechodzimy, były pomocą, przestrogą i wsparciem dla nowych poszkodowanych
myślę że cale nasze forum KDR ostatnio to jeden wielki pokój zwierzeń.... każdy post= problem no i traumatyczne doświadczenia..... robia na nas jakieś doświadczenia.. jak na zwierzątkach... testują.
Nie mogę zamówić kart, nie mogę odebrać przesyłki, żeby wydać kartę naszukałam się w systemie kilka godzin,... nie rozumiem czemu zmienia się coś co dobrze działa. Pozdrawiam wszystkich współtowarzyszy niedoli
U mnie program nie reaguje po wpisaniu numeru koperty. Nie mogę zatem potwierdzić odbioru przesyłki. A po kilku kliknięciach wyskoczył błąd i SI KDR zawiesił się. Teraz nie mogę się zalogować. Szanowny Panie informatyku MRPiPS, który tak ładnie opowiadałeś na spotkaniach o SI KDR w 2015 r., czy bierze Pan odpowiedzialność za ten bubel? A jeśli tak, czy poda się Pan do dymisji?
Przebrnęłam przez wprowadzenie wniosku, po dwóch dniach juz wiedziałam jak dokończyć zamówienie kart(thx forum)
udało się zamówić karty- poszły do producenta. zadowolona i szczęśliwa dziś wchodzę patrze na status kart"do zamówienia". szlag!
mam przyjemność właśnie wpisywać drugi wniosek, przez pierwszy po męczarniach 2 dni temu przeszedłem, miałem nadzieje że będzie łatwiej, a tu na dzień dobry wpisuję pesel i chciałem kliknąć na datę urodzenia wnioskodawcy i błąd z java script i wszystko się zawiesza i tak kilka razy teraz po wpisaniu peselu już siada