Błąd z winy pracownika - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 28 sty 2015, 9:44

Słuchajcie...dopatrzyłam się błędu w imieniu. Teraz co mam dalej robić, bo są dwie opcje, które mogę wykorzystać:
1. Przyjdzie karta--->anuluje ją---->wnoszę o duplikat
2. Wnioski---->wydanie duplikatu

Teraz nie wiem co zrobić, bo i tu i tu mogę zamówić ten duplikat dla danej osoby!!!
Kaska11

Napisano: 28 sty 2015, 10:52

Na pewno nie zamawiasz duplikatu bo za niego musiałby zapłacić wnioskodawca a ta pomyłka to nie jest jego wina,więc ją anulujesz i zamawiasz jeszcze raz czyli gdy bedzie dostarczona do dać na konkretną rodzine wtedy anulować pomyloną kartę karte możliwość edycji na anulowanej karcie anulowanie karty z powodu tam jest do wyboru " korekta danych" i gdy karta bedzie już anulowana zamówić ponownie
KDR 2015

Napisano: 28 sty 2015, 12:49

Spróbuj zadzwonić do PWPW i jeśli karta ma jeszcze status w"produkcji" to może oni sami poprawią błąd. Ja tak zrobiłam bo we wniosku zaznaczyłam rodzic zamiast małżonek. Sami poprawili :)
gosia00

Napisano: 28 sty 2015, 12:52

a jak jest mąż+żona i ich trójka dzieci to jak zaznaczam w programie? Mąż czy rodzic?
mbrrrrr

Napisano: 28 sty 2015, 13:11

Przeglądanie wniosków-Dostarczona do gminy-szczegóły-Anuluj aktualną kartę-Korekta Danych Anuluj
Rodzina-Karta-Edytuj- (Po edycji)-Zamów kartę
bietka333:-)

Napisano: 17 lis 2015, 11:32

gosia00 pisze:Spróbuj zadzwonić do PWPW i jeśli karta ma jeszcze status w"produkcji" to może oni sami poprawią błąd. Ja tak zrobiłam bo we wniosku zaznaczyłam rodzic zamiast małżonek. Sami poprawili :)
no to chyba trafiłaś na fajną osobę, bo ja przy podobnej sytuacji dzwoniłam i nie chcieli tego poprawić, musze czekać aż będzie wydana, anulować i zrobić korektę
eeeee

Napisano: 02 gru 2015, 22:12

Zobacz sobie jak ja to robiłam:
viewtopic.php?f=57&t=207177998

Frogi mi wówczas pomagał ;)
Pozdrawiam Cię Frogi :)
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU