Słuchajcie...dopatrzyłam się błędu w imieniu. Teraz co mam dalej robić, bo są dwie opcje, które mogę wykorzystać:
1. Przyjdzie karta--->anuluje ją---->wnoszę o duplikat
2. Wnioski---->wydanie duplikatu
Teraz nie wiem co zrobić, bo i tu i tu mogę zamówić ten duplikat dla danej osoby!!!
Błąd z winy pracownika
Re: Błąd z winy pracownika
Na pewno nie zamawiasz duplikatu bo za niego musiałby zapłacić wnioskodawca a ta pomyłka to nie jest jego wina,więc ją anulujesz i zamawiasz jeszcze raz czyli gdy bedzie dostarczona do dać na konkretną rodzine wtedy anulować pomyloną kartę karte możliwość edycji na anulowanej karcie anulowanie karty z powodu tam jest do wyboru " korekta danych" i gdy karta bedzie już anulowana zamówić ponownie
Spróbuj zadzwonić do PWPW i jeśli karta ma jeszcze status w"produkcji" to może oni sami poprawią błąd. Ja tak zrobiłam bo we wniosku zaznaczyłam rodzic zamiast małżonek. Sami poprawili 

a jak jest mąż+żona i ich trójka dzieci to jak zaznaczam w programie? Mąż czy rodzic?
Przeglądanie wniosków-Dostarczona do gminy-szczegóły-Anuluj aktualną kartę-Korekta Danych Anuluj
Rodzina-Karta-Edytuj- (Po edycji)-Zamów kartę
Rodzina-Karta-Edytuj- (Po edycji)-Zamów kartę
no to chyba trafiłaś na fajną osobę, bo ja przy podobnej sytuacji dzwoniłam i nie chcieli tego poprawić, musze czekać aż będzie wydana, anulować i zrobić korektęgosia00 pisze:Spróbuj zadzwonić do PWPW i jeśli karta ma jeszcze status w"produkcji" to może oni sami poprawią błąd. Ja tak zrobiłam bo we wniosku zaznaczyłam rodzic zamiast małżonek. Sami poprawili
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Zobacz sobie jak ja to robiłam:
viewtopic.php?f=57&t=207177998
Frogi mi wówczas pomagał
Pozdrawiam Cię Frogi
viewtopic.php?f=57&t=207177998
Frogi mi wówczas pomagał

Pozdrawiam Cię Frogi