BŁAGAM O POMOC DOBRE SERDUSZKA - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 06 wrz 2015, 9:33

Witam jestem osoba niepełnosprawną z 1-wszą grupą czyli znacznym stopniem niepełnosprawności, jestem po 5-ciu operacjach na nogi, sama wychowuje 4,5-letnia Córeczkę :-) potrzebujemy wsparcia finansowego (wierzę że jeszcze dobrzy ludzie istnieją), do życia mamy tylko 770zł (170zl przedszkole, 409zł czynsz za niecałe 26m, ok 120zł gaz, prąd i telefon) z czego po opłaceniu wszystkich rachunków zostaje niecałe 100zł do końca miesiąca :( dużym wsparciem dla mnie/Nas jest moja Mama (ale Ona wiecznie żyć nie będzie) a nie chce by opieka w przyszłości odebrała mi dziecko za brak funduszy, nie proszę o miliony tylko realne kwoty które pozwolą Mi/Nam żyć :-) więcej informacji podam w mailu LUDZIOM KTÓRZY CHCĄ POMÓC SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :-) 33 1050 1243 1000 0022 8769 9454 chciałabym zapewnić Córce godne życie bez pytania a czemu nie masz pieniędzy, numer do kontakt 796662560 Pozdrawiam
19sylwia84
Praktykant
Od: 06 wrz 2015, 8:56
Zajmuję się:

Napisano: 07 wrz 2015, 8:02

"Opieka" nie zabiera dzieci za brak funduszy.
Radze jeszcze raz przeliczyć swoje dochody, bo renta lub zasiłek stały, zasiłek pielegnacyjny, świadczenia rodzinne, alimenty, jeszcze moze dodatek mieszkaniowy, ewentualnie zasiłek okresowy, bezpłatne obiady. Może matematykiem nie jestem, ale .... A L E .....
pracuś socjalny
Referent
Od: 22 lip 2015, 8:01
Zajmuję się:

Napisano: 07 wrz 2015, 10:19

pieniądze wysyłane na pani konto nie są żadnym rozwiązaniem sytuacji. Żadnym. Nie zapewni pani dobrobytu i godnego życia takim sposobem swojej córce..nie ta droga.
[/b]Nie sądzę także aby miejscowy OPS nie znał pani sytuacji i nie reagował w przypadku kiedy ( zostaje pani rzekomo 100 zł)
Ten numer konta...bardzo niepoprawne zachowanie .
Emilka.

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem