Mam dłużnika. Bardzo konfliktowego, odwołuje sie od wszystkiego, ciągle pisze jakies skargi, wnioskuje o o umorzenie. 28 listopada 2014 wydana została decyzja odmawiająca umorzenia. Miesiąc później czyli w styczniu 2015 r dostał decyzję przypisującą do zwrotu nalezności po zakończonym okresie i znów złozył wniosek o umorzenie. Czy zaczynam zabawę od poczatku? Bo powiedział że nic sie nie zmieniło:(
Proszę pomóżcie mi:(
Błagam pomóżcie
Emerze prosze o pomoc
W dodatku na pisał cos takiego: w odpowiedzi na decyzję...prosze o umorzenie w całości przypisanej kwoty z odsetkami z powodu ciężkiej sytuacji materialnej ORAZ z powodu że decyzja jest niezgodna z prawem i odsetki też sa naliczone niezgodnie z prawem.
Nie wiem czy to jest odwołanie czy wniosek o umorzenie:(. Zmieścił sie w terminie odwołania niestety.
Czy ja musze wydac 2 decyzje???
Nie wiem czy to jest odwołanie czy wniosek o umorzenie:(. Zmieścił sie w terminie odwołania niestety.
Czy ja musze wydac 2 decyzje???
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Błagam pomóżcie
nie. Piszesz do niego pismo o sprecyzowanie pod groźbą pozostawienia bez rozpatrzenia
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Oprócz Błagam pomóżcie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
stawka
Koszty egzekucyjne
DŁUŻNIK NIE ZAMIESZKUJE POD WSKAZANYM ADRESEM
dłużnicy zagraniczni- jakie zadłuzenie podajecie?
zwrotki...
alimenty od ojca i od matki
tw
Nemezis i TW
upomnienia???????
UPOMNIENIE
kiedy wykreślamy
dłużnik - wywiad
tytuły wykonawcze koszty dla urzędu skarbowego
podwyższenie FA dwa różne okresy świadczeniowe
uchylenie decyzji ws.uznania za uchylającego
Elmer wypowiedz się proszę :)