podwyższenie FA dwa różne okresy świadczeniowe

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
monikaops
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

podwyższenie FA dwa różne okresy świadczeniowe

Post autor: monikaops »

Zwracam się z prośbą o poradę i jeśli to możliwe o wzór decyzji jaką ktoś posiada w swoim ośrodku...
Dostałam wyrok i zaświadczenie od komornika o podwyżce alimentów tylko problem w tym że alimenty są podwyższone od 20.08.2014r., proszę o pomoc w jaki sposób mam zmienić decyzję ze starego okresu 2013/2014 skoro decyzja już straciła moc...ponieważ obowiązywała do 30.09.2014r. tak jak okres świadczeniowy :/ może ktoś podesłać mi zwór w jaki sposób to piszecie? Z okresem 2014/2015 żaden problem zrobię zmieniającą decyzję i będzie ok:) tylko jak cofnąć się do starego okresu...
Bardzo bym prosiła o wzór może być na e-maila [email protected]
nowa1108

Re: podwyższenie FA dwa różne okresy świadczeniowe

Post autor: nowa1108 »

Dołączam się do prośby powyższej,ponieważ ja mam taką samą sytuację,tylko podwyżka alimentów od marca 2014.
kaśka12

Post autor: kaśka12 »

I ja też chce się czegoś mądrego dowiedzieć :) może podpowie ktoś bo widzę zainteresowanie sprawą... Pozdrawiam
monikaops
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: monikaops »

Elmer Ty jesteś niezawodnym człowiekiem, pomożesz? :)
yomica

Post autor: yomica »

ja piszę decyzję przyznającą wyrównanie na okres który się juz skończył ;)
ODPOWIEDZ