blog pracownika socjalnego

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
grzez
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

blog pracownika socjalnego

Post autor: grzez »

Witam :]
od niedawna pracuje jako pracownik socjalny i postanowiłem pisać o tej arcyciekawej pracy. Jeżeli chcą Państwo poczytać o różnych aspektach naszego zawodu z punktu widzenia młodego pracownika to serdecznie zapraszam :)

https://www.socialworker.pl/

Komentarze mile widziane!
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: blog pracownika socjalnego

Post autor: de Charette »

o komentarze lepiej nie proś
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Ares

Post autor: Ares »

Chciałem pochwalić ale nie mogę. Ten czarno biały obrazek jest smutny. Nie zachęca do tego zawodu.
Od razy przypomniał mi się film "Cześć Tereska".
Andrzej

Post autor: Andrzej »

Obrazek jest OK! Wyśmienicie pasuje do tekstu "człowiek do zadań specjalnych" !

"To jest fotka na miarę naszych możliwości. My tą fotką otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz świat, przez nas robiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!"

Brawa dla autora tego bloga!!!
komentarz

Post autor: komentarz »

sorry ale nikt ale to absolutnie nikt nie jest i nie może być na "2 tysiące osób na mojej łasce." a jeżeli pisze to smarkasz w zawodzie "Mam 23 lata i jestem pracownikiem socjalnym od 2014r." to już samo to jest jego porażką w zawodzie i to na samym starcie
grzez
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

komentarz pisze:sorry ale nikt ale to absolutnie nikt nie jest i nie może być na "2 tysiące osób na mojej łasce." a jeżeli pisze to smarkasz w zawodzie "Mam 23 lata i jestem pracownikiem socjalnym od 2014r." to już samo to jest jego porażką w zawodzie i to na samym starcie
Spokojnie, podtytuł napisany jest z przymrużeniem oka ;)
liczy się cała treść, prawda? Ale dziękuje za zainteresowanie.
komentarz

Post autor: komentarz »

40 lat w zawodzie i nawet z przymrużeniem oka nie myślę aby ktokolwiek był, jest lub będzie "na mojej łasce"
YoYo

Post autor: YoYo »

Życzę Ci abyś osiągnął sukces pisząc bloga, zarobił mnóstwo kasy i mógł zrezygnować z roboty jako socjalny. Ta praca to wysysacz życia prawie jak World of warcraft :D
grzez
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Na prawdę nie jest źle, kontrolowane zaangażowanie i można sobie poradzić. Chociaż muszę przyznać, że przez pierwsze 6 miesięcy strasznie sobie zniszczyłem paznokcie.
ODPOWIEDZ