do ADMINA
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: do ADMINA
Ja wiem, że bardzo chcesz mi zamknąć usta bo prawda w oczy kole i zbyt wiele faktów wychodzi na wierzch, nieumiejętność odróżnienia faktów od opinii, zaniechanie rządu i prezydenta poprzez "brak woli politycznej" w zakresie pomocy społecznej, ignorancja wszechobecna w instytucjach państwowych - to wszystko wychodzi na jaw i dlatego tak bardzo kole teraz to, że brakuje merytorycznych argumentów na ripostę.
A prawda jak oliwa zawsze prędzej czy później na wierzch wypływa.
Banując moje wypowiedzi na forum złamiecie prawo podstawowe do wolności słowa.
A prawda jak oliwa zawsze prędzej czy później na wierzch wypływa.
Banując moje wypowiedzi na forum złamiecie prawo podstawowe do wolności słowa.
Dzidka
Czy banować „dzibar” ? Użytkowniczka z nickiem dzibar od wielu lat jest na tym Forum. Części użytkowników tego Forum, wpisy tej użytkowniczki wydają się być mocno kontrowersyjne… Większość tych „kontrowersyjnych” wpisów pojawia się w Dziale HP, który ma szczególny status wśród innych działów Forum. Od wielu miesięcy nie mam innego niż wpisy na Forum kontaktu z „dzibar”. Wiem, że potrzebuje pomocy…
Nie rozumiem ?co pan miał na myśli? a tzw " szczególny status ' HP- co to oznacza w/g Pana ?. to dobre czy złe skojarzenie .Ja nie wiem o czym wy czasami mówicie do siebie ?????Ares pisze:Od wielu miesięcy nie mam innego niż wpisy na Forum kontaktu z „dzibar”. Wiem, że potrzebuje pomocy…
nie przejmuj się ja jako pedagog
moim zdanie dzibar zrobi sobie więcej szkody i będzie po ptokach - taka była intencja - dalsze upublicznienie swoich problemów jej nie pomoże.

moim zdanie dzibar zrobi sobie więcej szkody i będzie po ptokach - taka była intencja - dalsze upublicznienie swoich problemów jej nie pomoże.
Dział HYdE PaRK powstał kilka ładnych lat temu, jako reakcja na prośby użytkowników, którym przeszkadzało pojawianie się w dziale Głównym Forum i innych działach, tematów nie związanych bezpośrednio z problematyką pracy socjalnej, pomocy społecznej, zasiłków, świadczeń, projektów...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hydepark
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hydepark
ach nie o to mi chodziło..
HP- to byle kto i byle co ? rozrywka intelektualna na słabym poziomie czy raczej śmiałe aczkolwiek interesujące debaty poświęcone przeróżnym poglądom, opiniom. Pisze pan o dzibar więc pytam. Zresztą nie jest to już ważne ...
HP- to byle kto i byle co ? rozrywka intelektualna na słabym poziomie czy raczej śmiałe aczkolwiek interesujące debaty poświęcone przeróżnym poglądom, opiniom. Pisze pan o dzibar więc pytam. Zresztą nie jest to już ważne ...
Oprócz do ADMINA - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wypalenie zawodowe
blog pracownika socjalnego
KAMELEONOM I CWANIAKOM MÓWIMY DOŚĆ
Mowa nienawiści
Już straszą nowym Prezydentem RP
Zrobić to czy nie?
do Aresa
Ulotkowy zamach
LIST OTWARTY do KRS cz.II
Ustawka
LIST OTWARTY do KRS