bon energetyczny

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
Awatar użytkownika
Cerkiewne
Starszy referent
Zajmuję się: siedzę sobie
Kontakt:

Re: bon energetyczny

Post autor: Cerkiewne »

hura będziemy mieli pracę :-(
Anna
Kalka
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Kalka »

U mnie już chcą składać wnioski.
Ale czy ten projekt przejdzie jeśli to jest projekt poselski autorstwa PIS?
A jeśli już czy w takiej wersji i takie kwoty?
Wątpię
nowawfa
Praktykant
Zajmuję się: fundusz alimentacyjny, KDR, DO
Kontakt:

Post autor: nowawfa »

U mnie też już przychodzą i pytają o wnioski. To wszystko przez to, że różne "redakcje" już artykuły wypisują, że od 1 lutego można składać, kwoty podane, tak jakby już podpisane było. A to tylko projekt dopiero. Telefonów też już kilka miałam, ja ogólnie byłam w szoku bo w połowie grudnia wróciłam z dłuższej nieobecności i już myślałam że bon to temat zamknięty...
zocha1234
Starszy referent
Zajmuję się: ZR, FA, wszystko
Kontakt:

Post autor: zocha1234 »

Zapotrzebowanie na cały rok do 15 lutego :lol:

Ja się pytam raz jeszcze jaki jest sens gromadzenia i rozpatrywania jeszcze raz tych samych wniosków za ten sam okres, czyli 2023 rok??? Mamy sobie pokserować dokumenty z poprzednich wniosków i wpiąć do nowych :evil: ???. Czy może mi ktoś wyjaśnić o co tu chodzi, może czegoś nie doczytałam?
Młodypracownik
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR/FA/KDR/CP/Dodatki energetyczne
Kontakt:

Post autor: Młodypracownik »

Skoro to projekt PIS, to średnio widzę, żeby ta ustawa przeszła. może się mylę ale już chyba za dużo pieniędzy jest rozdawane... Ja akurat bym się cieszyła, bo byłaby praca i jakiś dodatek z tego, marny, bo marny ale zawsze coś miałam dodatkowo do pensji z opracowywania tych wniosków
kerabione
Stażysta
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: kerabione »

Kiedy będzie cokolwiek wiadomo? Luty za kilkanaście dni :?
zocha1234
Starszy referent
Zajmuję się: ZR, FA, wszystko
Kontakt:

Post autor: zocha1234 »

Młodypracownik pisze: 20 sty 2025, 15:56 Skoro to projekt PIS, to średnio widzę, żeby ta ustawa przeszła. może się mylę ale już chyba za dużo pieniędzy jest rozdawane... Ja akurat bym się cieszyła, bo byłaby praca i jakiś dodatek z tego, marny, bo marny ale zawsze coś miałam dodatkowo do pensji z opracowywania tych wniosków
Ja nie mam dodatków :cry:, wszystko za darmochę bo przecież "wniosków na SR coraz mniej..."
Yozo
Starszy referent
Zajmuję się: św
Kontakt:

Post autor: Yozo »

Ja tu nie widzę szans, żeby to weszło. To jest etap projektu dopiero, a gdzie jeszcze Sejm i Senat... A wnioski niby miałyby być składane od 1 lutego...
Młodypracownik
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR/FA/KDR/CP/Dodatki energetyczne
Kontakt:

Post autor: Młodypracownik »

zocha1234 pisze: 20 sty 2025, 16:11
Młodypracownik pisze: 20 sty 2025, 15:56 Skoro to projekt PIS, to średnio widzę, żeby ta ustawa przeszła. może się mylę ale już chyba za dużo pieniędzy jest rozdawane... Ja akurat bym się cieszyła, bo byłaby praca i jakiś dodatek z tego, marny, bo marny ale zawsze coś miałam dodatkowo do pensji z opracowywania tych wniosków
Ja nie mam dodatków :cry:, wszystko za darmochę bo przecież "wniosków na SR coraz mniej..."
Właśnie to jest przykre, że nie doceniają pracownika...
viena19
Referent
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: viena19 »

https://www.sejm.gov.pl/sejm10.nsf/Prze ... 1900674899

No to zaczyna się :lol: Jutro pierwsze czytanie w sejmie
ODPOWIEDZ