bon -zgon wnioskodawcy

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
Magda k
Starszy referent
Zajmuję się: Śr
Sw
Kontakt:

bon -zgon wnioskodawcy

Post autor: Magda k »

wniosek o bon złożony 22-08-2024 a pani -wnioskodawca jednoosobowe gospodarstwo zmarła 09-9-2024 -jeśli mam już informację o przyznaniu to tylko ja zakańczam w systemie czy jest jakieś inne postępowanie ?
Stażystka1
Praktykant
Zajmuję się: dodatek węglowy
Kontakt:

Re: bon -zgon wnioskodawcy

Post autor: Stażystka1 »

Myślę, że zakańczasz i wysyłasz pod adres wnioskodawcy. Jeśli gospodarstwo jednoosobowe to temat zakończony ale jeśli wieloosobowe myślę że inny członek gospodarstwa domowego mógłby złożyć wiosek jeszcze raz.
lusia&lusia
Referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
Kontakt:

Re: bon -zgon wnioskodawcy

Post autor: lusia&lusia »

Stażystka1 pisze: 12 wrz 2024, 13:40 Myślę, że zakańczasz i wysyłasz pod adres wnioskodawcy. Jeśli gospodarstwo jednoosobowe to temat zakończony ale jeśli wieloosobowe myślę że inny członek gospodarstwa domowego mógłby złożyć wiosek jeszcze raz.
co wysyła? przecież nie żyje :shock: , to kto pokwituje odbiór?
-nic nie wysyłaj
ODPOWIEDZ