bony na świeta

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Basia

Re: bony na świeta

Post autor: ~Basia »

Emma a do pracy przychodzicie dwa razy w ciągu dnia? Tzn. od 6-8 i od14-22.
~Jadzia

Post autor: ~Jadzia »

Witam wszystkich - mam ogromną prośbę czy ktoś zechciałby przesłać mi na pocztę grafik pracy u nas w placówce jest 12 wychowawców i trzy grupy wychowanków dziękuję mój adres [email protected]
~Basia

Ja też ponownie bardzo proszę o przesłanie grafiku. Z góry dziękuję.
~Basia

Jadziu czy u was na grupie pracuje 4 wychowawców? jesteście zatrudnienie na KP czy KN? Pozdrawiam.
~emma

Post autor: ~emma »

U nas pracujemy od 6.00 do 7.30, a następnie od 13.30 do 22.00.
Ostatnio zaczęło się zmieniać, bo wychowawcy, którzy mają nocki zostają na pobudce do 7. 30, a na pobudką dojeżdza jeden, który zostaje na dopołudniówce. Coraz rzadziej jeździmy do pracy dwa razy dziennie. Na nockach nie zawsze jest dwóch wychowawców, częściej jeden i opiekunka dziecięca. Wówczas jeden musi dojechać tylko na pobudkę.
Są trzy grupy i 10 wychowawców, w tym dwóch na KN, a jeden na ół etatu, bo drugie pół jest prac. socj.
~Jadzia

Post autor: ~Jadzia »

DO BASI:
Tak na grupie pracuje 4 wychowawców ogólnie jest nas 12 z czego tylko trzy osoby na KP reszta to KN. Jak zauważyłam to w innych placówkach jest mniej wychowawców.

DO WSZYSTKICH
Mam pytanie ilu jest wychowanków w Waszych placówkach?
~emma

Post autor: ~emma »

45
~Basia

38
ODPOWIEDZ