Brak wc u klientów w budynku wielorodzinnym

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Beata 74b
Praktykant
Zajmuję się: Pomoc społeczna
Kontakt:

Brak wc u klientów w budynku wielorodzinnym

Post autor: Beata 74b »

Witam serdecznie;
Proszę pomóżcie mi: mam panią, która nie ma w budynku wielorodzinnym wc, nie ma i nie chce mieć bo jej tak dobrze. Sąsiedzi napisali do sanepidu że rodzina wylewa odchody niedaleko budynku. Napisałam do UG do wydziału ochrony środowiska o podjęcie stosownych działań ( bo chyba to w ich obowiązku dowiedzieć się co robią z odchodami), a UG odbił piłeczkę i nakazał mi znów przeprowadzić wywiad środowiskowy i udzielić wsparcia w rozwiązani problemu usuwania nieczystości ciekłych>
no i moje pytanie, czy to ja powinnam się tym zająć czy UG ?? Bardzo proszę o podpowiedź za co z góry dziękuję :)
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Re: Brak wc u klientów w budynku wielorodzinnym

Post autor: Ojciec76 »

A Sanepid?
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Wredniocha
Referent
Zajmuję się: Innymi
Kontakt:

Post autor: Wredniocha »

No szoruj z wybuduj wc jak to nie?? nie jesteś od tego? a od czego? OCZYWIŚCIE TO KPINA Z URZĘDASÓW!!! Ostatnio na szkoleniu z kpa prawnik powiedział nam ,że niedługo będziemy budować autostrady bo wszyscy wrzucają wszytko do pomocy społecznej.
sanedpid- zagrożenie epidemiologiczne, w tym tonie pismo.
wrrr
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Post autor: wrrr »

A pani zgłasza potrzebę udzielenia wsparcia w rozwiązaniu problemu usuwania nieczystości ciekłych? Z tego co widzę, to nie, więc niech UG się wypcha.
ODPOWIEDZ