brak współpracy - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 14 gru 2010, 14:12

Witam,
Co robicie w sytuacji, kiedy klient zobowiązuje się do dostarczenia zaświadczeń o dochodach i tego nie robi? Termin mija i nic, dzwonię, to raz odbiera i przytakuje, innym razem - w ogóle nie odbiera. No i nie mogę zakończyć wywiadu chodzi o ustalenie opłaty za pobyt dziecka w rodzinie zastępczej). Macie jakieś pomysły?
~Ja

Napisano: 14 gru 2010, 14:54

wysyłam wniosek do zakładu pracy z prośbą o podanie wysokości wynagrodzenia
~@

Napisano: 14 gru 2010, 16:49

Niestety, to nie takie proste. Praca dorywcza.
~Ja

Napisano: 14 gru 2010, 16:50

Źle napisałam. Chodzi o oświadczenie.
~Ja

Napisano: 15 gru 2010, 0:03

A może by go tak obciążyć odpłatnością za pobyt dziecka w...., skoro nie chce dostarczyć zaświadczeń.
~~Ella

Napisano: 15 gru 2010, 9:41

Nie rozumiem. Chodzi o oświadczenie o pracach dorywczych? Dlaczego zatem przeprowadzając wywiad, biorąc podpis na wywiadzie i innych dokumentach, nie bierzesz od Klienta tego oświadczenia tylko liczysz, że on dostarczy ci je później?
~mada

Napisano: 15 gru 2010, 15:16

Podał, że pracuje na umowę-zlecenie, więc chciałam zaświadczenie. Teraz już mówię, jak dzwonię, że może być oświadczenie. W każdym razie nie mam nic. Nie zdarzają się u was takie sytaucje, że ktoś się zobowiązuje i nie doręcza? A chyba nie mogę mu ustalić opłaty \"za karę\"..
~Ja

Napisano: 15 gru 2010, 15:18

A nazwy firmy nie wpisałam w IV :/
~Ja

Napisano: 15 gru 2010, 16:06

Jeżeli pracuje to wysyłam do firmy prośbę o podanie wysokości wynagrodzenia (oczywiście pismo w formie wniosku o udostępnienie danych osobowych).
~mada

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x