brak współpracy
brak współpracy
Witam,
Co robicie w sytuacji, kiedy klient zobowiązuje się do dostarczenia zaświadczeń o dochodach i tego nie robi? Termin mija i nic, dzwonię, to raz odbiera i przytakuje, innym razem - w ogóle nie odbiera. No i nie mogę zakończyć wywiadu chodzi o ustalenie opłaty za pobyt dziecka w rodzinie zastępczej). Macie jakieś pomysły?
Co robicie w sytuacji, kiedy klient zobowiązuje się do dostarczenia zaświadczeń o dochodach i tego nie robi? Termin mija i nic, dzwonię, to raz odbiera i przytakuje, innym razem - w ogóle nie odbiera. No i nie mogę zakończyć wywiadu chodzi o ustalenie opłaty za pobyt dziecka w rodzinie zastępczej). Macie jakieś pomysły?
brak współpracy
wysyłam wniosek do zakładu pracy z prośbą o podanie wysokości wynagrodzenia
Re: brak współpracy
A może by go tak obciążyć odpłatnością za pobyt dziecka w...., skoro nie chce dostarczyć zaświadczeń.
Nie rozumiem. Chodzi o oświadczenie o pracach dorywczych? Dlaczego zatem przeprowadzając wywiad, biorąc podpis na wywiadzie i innych dokumentach, nie bierzesz od Klienta tego oświadczenia tylko liczysz, że on dostarczy ci je później?
Podał, że pracuje na umowę-zlecenie, więc chciałam zaświadczenie. Teraz już mówię, jak dzwonię, że może być oświadczenie. W każdym razie nie mam nic. Nie zdarzają się u was takie sytaucje, że ktoś się zobowiązuje i nie doręcza? A chyba nie mogę mu ustalić opłaty \"za karę\"..
Jeżeli pracuje to wysyłam do firmy prośbę o podanie wysokości wynagrodzenia (oczywiście pismo w formie wniosku o udostępnienie danych osobowych).
Oprócz brak współpracy - Stare tematy przeczytaj również:
pełnoletni wychowanek w niespokrewnionej rodzinie zastępczej
rodzinny wywiad srodowiskowy
turnus ratunek
Zdrowych, spokojnych.......
turnus
skarga pilne
Okulary dofinansowanie
niepełnosprawność
wyprawka a nieukonczona szkoła
weekend
pomoc pieniężna dla rodziny gdy nie sprawuje osobistej opieki