brak zaświadczenia!
brak zaświadczenia!
wniosek zlozlony na kdr dziecko pelnoletnie brak zaswiadczenia. odmowa czy wezwanie?
Re: brak zaświadczenia!
teraz jak ktoś składa wniosek to jest problem z zaświadczeniem ze szkoły bo sekretariaty w szkołach nie chcą wydawać zaświadczeń albo są nieczynne i co wtedy czy zaglądacie do zaświadczeń danych do rodzinnego we wrześniu 2013 r. aby zobaczyć termin ukończenia szkoły ???????????
no właśnie co zrobić? Ja dziś przyjęłam taki wniosek bez zaświadczeń. Pisać wezwanie do uzupełnienia? A jak dziecko nie ma ukończonych 18 lat to też potrzebne zaświadczenie?
Ja dla nieletniego w gimnazjum ur. 1997 ( rocznikowo powinien być w średniej) przyznałam do 18 lat a potem doniesie zaświadczenie ze szkoły ponadgimnazjalnej i przedłużę ważność karty
JAK NIE MA 18 LAT TO ZAŚWIADCZENIE NIE JEST POTRZEBNE, KARTĘ WYDAJESZ DO 31 SIERPNIA
a jak dziecko ma już skończone 18 lat to musi być zaświadczenie ze szkoły średniej?
gosiak127 jeśli powyżej 18 r.ż musi dostarczyć zaświadczenie ze szkoły średniej.
Dziękuję za podpowiedźkdr pisze:gosiak127 jeśli powyżej 18 r.ż musi dostarczyć zaświadczenie ze szkoły średniej.
a czy zaświadczenia ze szkoły zostawiacie w aktach spr czy też tylko do wglądu?
Oprócz brak zaświadczenia! - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Szkolenie z P. Moniką Prokop
dzieci niepełnosprawne
KDR prośba o pomoc
zaoczny student pracujący
student od października?
materiały ze szkolenia
Problem z datą ważności karty
POMOCYYYYYYYYYY
Data ważności
Student pracujący
pomocy-co w takiej sytuacji??