brak zaświadczenia!

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
ops1

brak zaświadczenia!

Post autor: ops1 »

wniosek zlozlony na kdr dziecko pelnoletnie brak zaswiadczenia. odmowa czy wezwanie?
IskaS

Re: brak zaświadczenia!

Post autor: IskaS »

teraz jak ktoś składa wniosek to jest problem z zaświadczeniem ze szkoły bo sekretariaty w szkołach nie chcą wydawać zaświadczeń albo są nieczynne i co wtedy czy zaglądacie do zaświadczeń danych do rodzinnego we wrześniu 2013 r. aby zobaczyć termin ukończenia szkoły ???????????
gosiak127

Post autor: gosiak127 »

no właśnie co zrobić? Ja dziś przyjęłam taki wniosek bez zaświadczeń. Pisać wezwanie do uzupełnienia? A jak dziecko nie ma ukończonych 18 lat to też potrzebne zaświadczenie?
IsaS

Post autor: IsaS »

Ja dla nieletniego w gimnazjum ur. 1997 ( rocznikowo powinien być w średniej) przyznałam do 18 lat a potem doniesie zaświadczenie ze szkoły ponadgimnazjalnej i przedłużę ważność karty
IGCIA

Post autor: IGCIA »

JAK NIE MA 18 LAT TO ZAŚWIADCZENIE NIE JEST POTRZEBNE, KARTĘ WYDAJESZ DO 31 SIERPNIA
gosiak127

a jak dziecko ma już skończone 18 lat to musi być zaświadczenie ze szkoły średniej?
kdr

Post autor: kdr »

gosiak127 jeśli powyżej 18 r.ż musi dostarczyć zaświadczenie ze szkoły średniej.
gosiak127

kdr pisze:gosiak127 jeśli powyżej 18 r.ż musi dostarczyć zaświadczenie ze szkoły średniej.
Dziękuję za podpowiedź
ja fa

Post autor: ja fa »

a czy zaświadczenia ze szkoły zostawiacie w aktach spr czy też tylko do wglądu?
Aagaa

Post autor: Aagaa »

Do wglądu.
ODPOWIEDZ