Budzimy się?
Re: Budzimy się?
dzibar - rząd świetnie sobie radzi bez ciebie, więc znajdź sobie niszę na inne tematy i gdzie indziej - np forum byłych pracownioków
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja swoją nisze znalazłam, a wy po prostu z zazdrości, ze trafiłam w sedno nie możecie sie pogodzić ani z argumentami ( na ktore brak wam pomysłow, trafnych ripost i zwykłych argumentów - ot moje wnioski)
Dzidka
matkobosko, tobie faktycznie się w głowie zapętliło! zazdrościć tobie czegokolwiek? absurd
Obiecałem że jako dobry ateista nie będę beształ dzibar ale nie podlega dyskusji że ktoś tu ma problemy. Sami dopowiedzcie sobie jakie.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oni mają nie tylko kajdany ale i klapki na oczach i chomąto na szyi. A guru Rydzyk śmiga batem i daje od czasu do czasu marchewkę...
sam fakt, że ktoś twierdzi, że Polska jest w niewoli powinien być ścigany karnie
Sam fakt domagania się powrotu totalitarnych metod zwalczania prawdy powinien być karany.
A na pewno wpisy Adama nawołujące do wieszania księży są przestępstwem i jego miejsce nie jest w psychiatryku lecz w Zakładzie karnym.
A na pewno wpisy Adama nawołujące do wieszania księży są przestępstwem i jego miejsce nie jest w psychiatryku lecz w Zakładzie karnym.
Oprócz Budzimy się? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Co chce uzyskać Adam zab raniając psioczyć?
kto mi to wytłumaczy?
Czujecie go?
Co chcą uzyskać osoby które non stop wklejają linki na fora i psioczą na rząd?
państwo prawa - śmiech na sali (sądowej też)
Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta?
manipulacje onetu
Mass media ogłupiają młodzież?
Potrzebuje pomocy by opłacić szkołę
Piłka nożna
myślałem, że to Kaczyński nie umie liczyć
dla myślących 2
Niestety
Film dla socjalnych
he he he
\"serce roście, patrząc na te czasy\"