ewalu pisze:rozporządzenia nie będzie ... ja mam już zamówioneSoar pisze:nie wiem na co czekają. Przecież rozporządzenie mogą wydać w każdej chwili. Od 1 sierpnia mam przyjmować wnioski na ZR, ciekawe na czym. Będę siedział i drukarkę obsługiwał
Nie.Violla pisze:To znaczy, że wzory druków się nie zmienią i dalej będą stare obowiązywać ?
ewalu pisze:rozporządzenia nie będzie ... ja mam już zamówioneSoar pisze:nie wiem na co czekają. Przecież rozporządzenie mogą wydać w każdej chwili. Od 1 sierpnia mam przyjmować wnioski na ZR, ciekawe na czym. Będę siedział i drukarkę obsługiwał
heiland pisze:Chodziło mi o to, że każde stare (obecne) będą już nie obowiązywać od 1 sierpnia.
rozumiem ze nikogo ta kwestia nie interesuje... spoko......Malwina69 pisze:Szukałam różnic we wnioskach na stary i nowy okres w ŚR. Nie widzę żadnych. ALE w świadczeniu rodzicielskim w pouczeniu na stronie 4/5 druk SR-7 jest różnica ...... punkt 5 gdzie mowa o zbiegu uprawnień różni się na stary i na nowy...dlaczego ten przepis nie różni się więc w świadczeniach rodzinnych?/ czy to błąd?