bukujecie już kolejkę w drukarniach? - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 18 lip 2017, 12:27

Jakbym miał się wszystkim interesować w pracy i przejmować to bym już dawno siedział w Tworkach, stąd mój brak zainteresowania :roll:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 18 lip 2017, 12:47

Malwina69 pisze:
Malwina69 pisze:Szukałam różnic we wnioskach na stary i nowy okres w ŚR. Nie widzę żadnych. ALE w świadczeniu rodzicielskim w pouczeniu na stronie 4/5 druk SR-7 jest różnica ...... punkt 5 gdzie mowa o zbiegu uprawnień różni się na stary i na nowy...dlaczego ten przepis nie różni się więc w świadczeniach rodzinnych?/ czy to błąd?
rozumiem ze nikogo ta kwestia nie interesuje... spoko......
Ale przecież się różnią...
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
noteev
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 30 sty 2016, 12:40
Zajmuję się:

Napisano: 18 lip 2017, 12:49

noteev pisze:
Malwina69 pisze:
Malwina69 pisze:Szukałam różnic we wnioskach na stary i nowy okres w ŚR. Nie widzę żadnych. ALE w świadczeniu rodzicielskim w pouczeniu na stronie 4/5 druk SR-7 jest różnica ...... punkt 5 gdzie mowa o zbiegu uprawnień różni się na stary i na nowy...dlaczego ten przepis nie różni się więc w świadczeniach rodzinnych?/ czy to błąd?
W SR? gdzie?
Malwina69
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 22 mar 2016, 14:19
Zajmuję się:

Napisano: 18 lip 2017, 12:52

Malwina69 pisze:
noteev pisze:
Malwina69 pisze:
W SR? gdzie?
Odpisałam Ci na wątku, który założyłaś.
Młodypracownik
Starszy referent
Od: 22 mar 2017, 10:15
Zajmuję się: ŚR/FA/KDR/CP/Dodatki energetyczne

Strona 4 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x