a jak mozna zrobić to scalanie, bo znów coś zmienili i w ogóle mnie non stop wywala, albo nie loguje. Świadczenia rodzinne mam bo wcześniej scalilam ale teraz nie wiem gdzie i nie mogę nic otworzyć. Do d..y ten cas
nie scaliłam ale jak próbowałam zalogować sie w cas na identyfikatorze i haśle z funduszu i zasiłku (jest inne niz w funduszu) to do funduszu zalogowałam się w cas a do zasiłku mówi że Logowanie nie powiodło się. Prawdopodobną przyczyną błędu logowania jest nieprawidłowa para użytkownik - hasło. I co mam zrobić
Też tak miałam, ale spróbowałam zalogować się nie na identyfikator tylko na login SR no i się udało. Następnie weszłam w ustawienia konta pokazały się dane jednostki a poniżej jest tak po lewej stronie scalenie konta, kliknęłam w to wpisałam identyfikator FA, hasło i mi się scaliło.
udało mi się zalogować i scalić. FA już też mam. Mam pytanie do porównania sprawozdań ze zbiorami centralnymi: czy 2 i 3 m-c kwartału wychodzi wam mniej niż 50%????Nie wiem czy to jest dobrze i czy mogę wysłać???