CAS - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 9    [ Posty: 84 ]

Napisano: 09 kwie 2014, 10:05

nie scaliłam ale jak próbowałam zalogować sie w cas na identyfikatorze i haśle z funduszu i zasiłku (jest inne niz w funduszu) to do funduszu zalogowałam się w cas a do zasiłku mówi że Logowanie nie powiodło się. Prawdopodobną przyczyną błędu logowania jest nieprawidłowa para użytkownik - hasło. I co mam zrobić
marta x

Napisano: 09 kwie 2014, 10:24

a ja teraz patrzę że zginęło mi i SR i FA, pięknie...
agga

Napisano: 09 kwie 2014, 10:29

Dostaliśmy maila, że do 14 nie będzie działał CAS.
Ruda1

Napisano: 09 kwie 2014, 10:33

Mi tez zginęło.... a maila żadnego nie dostałam
Justyna1

Napisano: 09 kwie 2014, 10:36

"Szanowni Państwo

Uprzejmie informujemy, że z powodu prowadzonych prac serwisowych, do godziny 14 dnia dzisiejszego tj. 09.04.2014r.
niedostępne będą moduły Sprawozdań resortowych podobszarów świadczeń rodzinnych i funduszu alimentacyjnego Centralnej Aplikacji Statystycznej.
Za utrudnienia przepraszamy.

Z poważaniem serwis Centralnej Aplikacji Statystycznej.
[email protected]"

Trzeba spokojnie czekać
Ruda1

Napisano: 09 kwie 2014, 10:40

w sumie żadna nowość, ich prace serwisowe trwają i trwają i końca nie widać
Justyna1

Napisano: 09 kwie 2014, 10:51

Mam pytanie do porównania sprawozdań ze zbiorami centralnymi: czy 2 i 3 m-c kwartału wychodzi wam mniej niż 50%????Nie wiem czy to jest dobrze i czy mogę wysłać???
kasia7

Napisano: 09 kwie 2014, 10:54

mi też się nie zgadza a jak widzę te kody chociaż chciała bym coś poprawić to i tak nie wiadomo o co chodzi, ja będę się martwić po świętach :D
Justyna1

Napisano: 09 kwie 2014, 10:58

nie scaliłam ale jak próbowałam zalogować sie w cas na identyfikatorze i haśle z funduszu i zasiłku (jest inne niz w funduszu) to do funduszu zalogowałam się w cas a do zasiłku mówi że Logowanie nie powiodło się. Prawdopodobną przyczyną błędu logowania jest nieprawidłowa para użytkownik - hasło. I co mam zrobić
marta x

Napisano: 09 kwie 2014, 13:27

Nam też wszystko przepadło. W sprawozdaniach resortowych brak jest ŚR i FA. Natomiast w sprawozdaniach jednorazowych jest komplet. Dziewne... Zbiory centralne też są wszystkie. Co tu robić? terminy gonią .... Help...
gopsiary

Strona 3 z 9    [ Posty: 84 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x