CAS - Struktura rodzin pobierających św

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
nowyy1

CAS - Struktura rodzin pobierających św

Post autor: nowyy1 »

Hej! Do dziś trzeba przekazać sprawozdanie Struktura rodzin pobierających świadczenie wychowawcze ale w tym tygodniu nie ma koleżanki od 500+, chciałem was zapytać czy w Sygnity można wygenerować dane do tego sprawozdania? Jeśli tak to gdzie tego szukać.

Liczba rodzin pobierających świadczenie wychowawcze:
-tylko na jedno dziecko

-na pierwsze i kolejne dziecko

-tylko na kolejne dziecko bez pierwszego
nowyy1

Re: CAS - Struktura rodzin pobierających św

Nikt nie wie? :cry:
zuzka

Post autor: zuzka »

A jaki masz sygnity program?? ja tak to spróbuj tak: obsługa sprawozdań ->raport różne -> i tam gdzie jest "osoby z przypisanymi kontami" wybrać tam "wnioski SW z liczbą dzieci" i rozwinąć wnioski tam wybrać 1.czy wniosek na pierwszze dziecko i 2. liczba dzieci i zaznaczyć to i dodać plusem zielonym do tej tabelki po prawej strony i generuj raport. tyle że to trzeba później i tak samamu zliczyć z tego raportu. innego pomysłu nie mam
nowyy1

Sygnity SW wersja 2-1.8 DPP002, dzięki za pomoc. Zaraz zastosuję się do twoich wytycznych.
k.k

Post autor: k.k »

a Jak to policzyć w Izydzie?
zocha1234

Post autor: zocha1234 »

jakiś szybki sposób na policzenie Liczby świadczeń na pierwsze dziecko?????
ODPOWIEDZ