CEEB a dodatek mieszkaniowy

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
patka11
Stażysta
Zajmuję się: dm
Kontakt:

CEEB a dodatek mieszkaniowy

Post autor: patka11 »

otrzymałam ofertę szkolenia w zakresie CEEB dla pracowników dodatków mieszkaniowych i energetycznych, czy ktoś coś wie na ten temat i podzieli się wiedzą o co chodzi
kamos90
Starszy referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe/dodatki energetyczne/ archiwum zakładowe/ sekretariat/ prace społeczno - użyteczne
Kontakt:

Re: CEEB a dodatek mieszkaniowy

Post autor: kamos90 »

A możesz napisać co może mieć wspólnego CEEB z dodatkami mieszkaniowymi?
lopilopi
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: lopilopi »

Ja też otrzymałam taka ofertę szkolenia dla pracowników Ośrodków - obsługujących właścicieli i zarządców budynków i lokali w zakresie dodatku mieszkaniowego, energetycznego oraz zasiłku celowego. Szkolenia dedykowane województwo śląskiemu, zachodniopomorskiemu i małopolskiemu.
Czy ktoś wie może więcej na temat tych szkoleń i co ma wspólnego dodatek mieszkaniowy z CEEB? :idea:
jolasz
Stażysta
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Post autor: jolasz »

Dziś otrzymaliśmy również i powiem tak wszyscy zostaliśmy zgłoszeni bo dziś ten CEEB nie ma nic wspólnego z dm i de ale podejrzewamy,że coś szykują skoro tak zostaliśmy wyróżnieni (my czyli dodatki mieszkaniowe) w tym zaproszeniu do szkolenia.
ODPOWIEDZ