certyfikat dostępu do informacji
certyfikat dostępu do informacji
Mam prośbę, czy ktoś wie jak uruchomić procedury w sprawie uzyskania certyfikatu dostępu do informacji zastrzeżonych /dla pracowników socjalnych przeprowadzających wywiady alimentacyjne u dłużników oraz odebrania oświadczenia majątkowego/?
Re: certyfikat dostępu do informacji
napewno robi to pełnomocnik ds infoemacji niejawnych. musi zamówic odpowiedni druk i pracowni socj. wypełnia, do tego 2 zdjecia , akt urodzenia itp. pełnomocnik wysyła to do abw i oni przysyłja inform. czy taka osoba moze nmieć dostęp czuy nie
a kto jest tym pełnomocnikiem ds. informacji niejawnych w gminie? Czy potrzebne jest zapytanie o karalności?
W grudniu 2007r. wyszłam ponownie za mąż i nie zgłosiłam tego.. Brałam zaliczke alimentacyjną do sierpnia 2008r. Czy będę musiała zwrócić te pieniądze czy sa one należnie pobrane?
a dlaczego musi zwracać skoro zgodnie z wyrokiem TK ZA przysługuje osobie pozostającej w związku małżęńskim więc jeżeli dochody rodziny nie przekroczą kryterium to nie musi zwracać - czy sie mylę?
Oprócz certyfikat dostępu do informacji - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
NPS
czy można jeszcze wystąpić do komornika o zaświadczenie?
SPRAWOZDANIA Z ZALICZKI ALIMENTACYJNEJ
pilnie proszę o pomoc- wniosek na za, co zrobić?
Jak mam to zrobić?
rozliczenie po kwartale
konkretny przykład rozliczenia
egzekucja bezskuteczna
Do TOMA i YOSEMITA i innych !! BŁAGAM Pomóżcie - zaliczka a wyrok uchylający obowiązek alimentacyjny
obowiazek alimentacyjny nie istnieje!!
szkolenia:Wydawanie decyzji w sprawie świadczeń rodzinnych z uwzględnieniem zmian wynikających z nowelizacji ustawy z dnia 17 ..
proszę o pomoc
jak to robicie?
rozliczenie ZA
wnosek na za w październiku
do neli