Chcę być uczciwy
Chcę być uczciwy
Proszę o wskazówkę, bo nie ogarniam. Od czerwca do końca roku. Od 1.10 podjąłem pracę z umową tylko na miesiąc, bo jestem jakby na zastępstwo. Kiedy mam zgłosić do pracownika to zatrudnienie? Za który miesiąc nie dostanę zasiłku (bo będę przekraczał próg) i od kiedy znów dostanę? Dziękuję.
Re: Chcę być uczciwy
Przepraszam, bo miało być : od czerwca do końca roku mam przyznaną pomoc w postaci zasiłków.
Tu każdy uj na swój strój: u mnie tak podjęcie pracy w X/16, wypłata w X - bark uprawnien do zasiłku w XI i ponownie zasiłek na XII. Wypłata w XI/16 brak uprawnień w XII /16 ponownie I /17 ale ośrdki robia bardzo róznie. JUż zgósić sie do pracownika . I prosze napisac co pracownik na to.
Wredna! A czemu Ty piszesz, ze kazdy na swoj stroj? Dobrze odpowiedzialas na pytanie, przeciez nie mozna inaczej. A co Ty mialas na mysli?
miałam na myśli niekompetentnych kierowników którzy sami wymyślają interpretacje i zmuszają pracowników do ich stosowania. A to wynika z zapytań pracowników tu na forum i ich informacji jakie mają problemy z niedouczonym personelem zarządzającym.
A w takiej sytuacji to był dochód za wrzesień tylko w październiku nie pracuje to nie powinien byc jako dochód utracony ?
Olka
czy w ustawie masz dochód za wypłacony w.... nie masz dochód z miesiąca poprzedzającego do tego art o stałym. nie ma żadnej utraty jest brak uprawnień w jednym miesiącu i potem dalej stały
czy w ustawie masz dochód za wypłacony w.... nie masz dochód z miesiąca poprzedzającego do tego art o stałym. nie ma żadnej utraty jest brak uprawnień w jednym miesiącu i potem dalej stały
Oprócz Chcę być uczciwy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
podstawa prawna decyzji kierujacej do śds
500+ a pomoc społeczna!!!!!!
Oddzielne gospodarstwa.
MĄDRY druk do zaśw. lek. do specjalistycznych usług opiekunc
od kiedy uchylić decyzję na zasiłek stały ?
Klient po 3 latach zrezygnował z pobytu w DPS
Opieka nad osobą 93letnia.
zakliczyńskie motaki
specjalny zasiłek opiekuńczy
nowy art. 48a
Wywiad w lutym i październiku która część I czy IV
jak odliczać alimenty???
gdzie są te dane wszystkie WERYFIKACJA?
aktualizacja zasiłku stałego
posiłki na stołówce- pomocy!
ANKIETA