Cicha wojna w Niemczech. - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 02 lis 2015, 20:53

Islamiści mogą dokonywać dowolnych przestępstw, nie są nawet ścigani, a gdy policja ich łapie – otrzymuje rozkaz by ich zwalniać. Za to policja i służby bezpieczeństwa zastraszają zarówno ofiary jak i zwykłych obywateli którzy o tym piszą;

Nasila się cenzura w internecie. Z serwisu You Tube znika część filmów. Wiele skrajnie lewackich organizacji działających w mediach społecznościowych, dostało specjalne dofinansowanie od Fundacji Batorego. Fundację Batorego sponsoruje główny orędownik islamskiej inwazji, George Soros, osoba skrajnie kontrowersyjna. Przez niektórych nazywana jest ona oszustem, czy też architektem nowej światowej tyranii. Ale do rzeczy. Otóż wiele małych organizacyjek lewackich działających w mediach społecznościowych dostało dofinansowanie od Fundacji Batorego. Tort był olbrzymi, bo aż 150 milionów złotych dotacji od samego Sorosa. I teraz: część z tych organizacji zajmuje się wiadomą propagandą.

Część zaś wyszukuje rasistowskie i antyislamskie komentarze, by potem je „demaskować” a autorom wytaczać sprawy sądowe. Ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego w swoich artykułach i wypowiedziach stosuję zupełnie inną retorykę. Piszę językiem dziennikarskim. Unikam radykalizmów. Unikam wszelkich zwrotów mogących podpadać pod kategorie „rasizm„, „hejt„, bądź „mowa nienawiści„. Staram się stawiać przede wszystkim na argumenty merytoryczne, ale ściśle cenzurowane w mediach, i na opisywanie faktów, na które również jest medialne embargo.

Jest to oczywiście ukrywanie moich prawdziwych poglądów. Ukrywam swoje prawdziwe poglądy, ponieważ żyję w państwie totalitarnym zwanym Unią Europejską, pod zaborem niemieckim. Ukrywam swoje prawdziwe poglądy, ponieważ nie chcę iść do więzienia. I tu jest mój apel do wszelkich „wolnorynkowych lewicowców” i osób miłujących islam. Pamiętajcie że są nas miliony. Jesteśmy różnych zawodów, różnych poglądów, różnych wyznań (ja staram się być ezoterykiem i niekoniecznie pasuje mi chrześcijaństwo). Ale przyjdzie taki dzień, że powstaniemy z kolan i podniesiemy głowy.

Ten dzień nieuchronnie się zbliża, bo bredni o mowie nienawiści, rasizmie, islamofobii – nie słucha już chyba nikt normalny. Póki co, myślę że kumaci Czytelnicy mojej strony domyślają się moich prawdziwych poglądów. W końcu o tak zwanej „mentalności barbarzyńskiej” czy też „mentalności wschodniej” (Rosja, Azja, Afryka) jest u mnie kilkaset artykułów.
Pamiętacie jak do września 2015 informowano nas, że w ciągu 8,5 miesięcy tego roku zanotowano około 400 podpaleń ośrodków dla uchodźców w Niemczech? Teraz te liczby są już zupełnie nieaktualne. W ciągu ostatnich trzech tygodni, w październiku, zanotowano aż 600 podpaleń ośrodków dla uchodźców. Jest to więc wzrost logarytmiczny. W Saksonii zanotowano kilka wybuchów ładunków wybuchowych przed i w ośrodkach dla uchodźców. Póki co ofiar w ludziach nie ma, przynajmniej oficjalnie się o nich nie mówi.

Kilku polityków w Bawarii zagroziło, że ich region ogłosi wystąpienie z Federacji (RFN) po czym wybuduje mur przy granicy z Austrią i uzbroi Gwardię Narodową z zapasów broni Bundeschwery. Jak informuje jeden z autorów, utworzono europejski, luźny sojusz organizacji obronnych, strzeleckich i paramilitarnych w celu obrony państw narodowych. Na razie akces zgłosiły organizacje z 18 krajów.

Autor: Jarek Kefir
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x