Gdzie jest Emilka - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 29 paź 2015, 16:46

Czy kto z was widział ostatnio niejaką Emilkę? Bardzo niepokoję się o tę super wyedukowaną personę!
zmartwiona

Napisano: 29 paź 2015, 22:10

na leczeniu?????????????????
................

Napisano: 30 paź 2015, 19:04

PO odwołała swoich hejterów :lol:
malinaa

Napisano: 30 paź 2015, 22:28

Zniknął też Adam/Ares30 i Junior i kilku innych dyżurnych. A forum jakoś istnieje i ma się dobrze.
fakt

Napisano: 31 paź 2015, 1:26

Ares się odzywa...Emilka milczy, pojawiła się tu jakiś czas temu, na chwilę, w nowym, anielskim wcieleniu. Ostatnia Jej aktywność dotyczyła kwestii uchodźców, imigrantów w Europie, Polsce... podobnie jak mnie, dowołały Ją makabryczne oraz dyskryminujące wpisy na ten temat. Jest też możliwe, że znalazła sobie fajniejsze forum.
angoc

Napisano: 31 paź 2015, 1:41

Może się leczą a może się wstydzą za Polskę tak jak ich guru Szechter. :D
Gość

Napisano: 09 lis 2015, 22:01

No i patrzcie mili państwo. Mordor wycofał swoich siepaczy. Pozostawili jedynie pożytecznych idiotów, którzy już jednak pozostali tylko idiotami, bo na cóż są teraz potrzebni przegranym?
Emilka najwyraźniej miała tu do wykonania zadanie ale jej misja zakończyła się totalną klapą.
zamartwiony

Napisano: 09 lis 2015, 22:03

Ja wiem gdzie jest Emilka. Emilka jest w żałobie! :lol:
panga

Napisano: 10 lis 2015, 3:36

angoc pisze:Ares się odzywa...Emilka milczy, pojawiła się tu jakiś czas temu, na chwilę, w nowym, anielskim wcieleniu. Ostatnia Jej aktywność dotyczyła kwestii uchodźców, imigrantów w Europie, Polsce... podobnie jak mnie, dowołały Ją makabryczne oraz dyskryminujące wpisy na ten temat. Jest też możliwe, że znalazła sobie fajniejsze forum.
właśnie skończyłam czytać...w temacie " Migracje we współczesnym świecie" , ciekawe, polecam. To tak na małym marginesie.
Z refleksją angoc..do Pana, no fajne ma pan to forum, fajne ;) te ich teorie , misje, domysły..i jak tęsknią. Zaprzeczą myśli Pan? :)
Bardzo sobie cenię Pana cierpliwość, zaangażowanie w ten '"żywy produkt". Ale to fajni ludzie.Warto.Poważnie.
Emilka.

Napisano: 13 lis 2015, 18:46

Karierę robimy w przeciwieństwie do was.
Życie jest piękne.
Ares30

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem