Ciemności kryją ziemię - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 19 lis 2015, 9:05

Będzie, będzie zabawa, będzie się działo... Teraz nie muszą zjadać przystawek. Nie mają wytłumaczenia na nieróbstwo. Kopaczka w histerii odchodząc trochę nabałaganiła.
betonowy

Napisano: 19 lis 2015, 10:30

Betonowy, gratuluję nicku. Mało kto potrafi tak utrafić z jego doborem, jak ty. Faktycznie jesteś tak tępy i nieprzemakalny, jak beton. Wszyscy inteligentni ludzie już dawno zrozumieli, że straszenie PiS-em przynosi obecnie odwrotny efekt. Twoja tępota jest porażająca ale pisz dalej i nabijaj punkty rządzącym.
kamila_r

Napisano: 19 lis 2015, 10:55

Jednakową radość daje mi doprowadzenie do ulewania żółci przez "praktykującego katolika" jak i PISlamisty. Nie ma nic bardziej niebezpiecznego, niż rozwścieczony obrońca krzyża. No chyba że rozwścieczony wyznawca Jarosława Mściwego.
betonowy

Napisano: 19 lis 2015, 10:58

betonowy pisze:Jednakową radość daje mi doprowadzenie do ulewania żółci przez "praktykującego katolika" jak i PISlamisty. Nie ma nic bardziej niebezpiecznego, niż rozwścieczony obrońca krzyża. No chyba że rozwścieczony wyznawca Jarosława Mściwego.
Czy to już jest mowa nienawiści? Czy moją winą będzie to, że zaraz wy lepsi, zaczniecie mi gorszemu grozić śmiercią i modlić się swojego boga o to, żeby spotkało mnie coś złego?
betonowy

Napisano: 19 lis 2015, 11:04

i jeden i drugi wpis byłby mową nienawiści, gdybyś zamiast katolików wpisał islamiści, żydzi, zamiast krzyż minaret, meczet, jarmułka, synagoga itp., zamiast PIS PO a zamiast Jarosław Donald.
Tak to tylko wyrażenie opinii. Korzystasz z tolerancji i wolności słowa.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 19 lis 2015, 16:59

A pisz se, co se z tyłka wygrzebiesz! Mamy większość i zrobimy porządek, a ciebie niech żółć zalewa!
pisior

Napisano: 19 lis 2015, 19:04

na mordor już jest :lol:
mina prezydenta wszystkich pispolaków :twisted: - bezcenna
czas ...

Napisano: 19 lis 2015, 21:25

Psy szczekają a karawana jedzie dalej. PO-paprańcy i lewacy z różowymi przerażeni, bo PiS nie popełnia błędów z lat 2005/2007. Bardzo sprawnie eliminują patologię! Wyborcy są dumni!
klemens

Napisano: 19 lis 2015, 23:11

tak po prawdzie

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem