ciężkie chwile potrzeba pomoc - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 10 maja 2012, 16:19

Witam
Jestem zdrowym mężczyzną , który szuka pracy po to by poprawić sytuacje materialna w gospodarstwie domowym. W raz z moja żoną wychowujemy 2,5 letnia córkę, dziecko chodziło do żłobka obecnie nie chodzi bo nie stac nas na opłaty brakuje nam pieniędzy na bieżące rachunki i opłaty. Brak tych pieniędzy spowodował to że straciliśmy radość z życia , ciągle sie zamartwiamy jak zarobić i gdzie.Ja jestem gotowy podjąć prace obojetnie jak aby była wypłacalna bo zostałem już wielokrotnie oszukany gdzie za wykonana prace nie zostało mi wypłacone wynagrodzenie. Jestem złotą rączka i żadnej pracy sie nie boje bardzo szybko sie ucze nowych rzeczy. Obecnie potrzebuje 5 tys na to by spłacić zadłużenia i stanąć na nogi. Jestem już tak zdeterminowany że jestem wstanie sprzedać nerkę albo inny narząd tylko dla tego by poprawić sytuacje materialna mojej rodziny. Jeżeli był by ktoś w stanie mi pomóc to o nią właśnie PROSZĘ
nie chce nic za darmo moge to odpracowac i jak tylko znajde prace to napewno oddam co do grosza
~robert

Napisano: 10 maja 2012, 17:17

By żyło sie lepiej!!
Wszystkim:)

PS A \"rzond\" i tak sie sam wyzywi!
~Donald Tusk

Napisano: 10 maja 2012, 17:26

i szwędaczkiem to uczcić
~...

Napisano: 10 maja 2012, 18:06

Jak żyć panie Tusk.
- Krótko:)