Proszę o Pomoc!!!! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 09 maja 2012, 14:34

Nigdy bym się nie spodziewała że w życiu dojdzie do czegoś takiego.Zawsze starałam się pomagać ludziom kupować jakieś miśki pocztówki itd.Mam 3 dzieci najmłodsze ma 2 latka i dwa miesiące.Mąż chciał nam poprawić byt założył firmę budowlaną,ale jak to w życiu bywa trafiliśmy na ludzi którzy nas oszukali ,mąż wykonał pracę a nie dostał zapłaty.Pierwszym i drugim razem się z tego podnieśliśmy,ale za trzecim razem już nie mąż wziął kredyt żeby pospłacać ludzi którzy u niego pracowali,i niestety znowu trafił nam się oszust i znowu koniec.Mąż zamknął firmę zadłużenie ZUS,kredyt ,pożyczka u rodziny wszystko zostało niespłacone imał się różnych prac ja też,ale to nic nie pomogło.wynajmujemy mieszkanie jesteśmy zadłużeni na 1600złotych,właściciel powiedział że mamy się wyprowadzić jak nie spłacimy tego prócz tego mamy dług za wodę i za światło.Po pierwsze nie wiemy gdzie się podziejemy,przecież moje dzieci nie są niczemu winni że trafiliśmy na oszustów.Moja najstarsza córka ma dyskalkulie a takim dzieciom nie powinno się zmieniać środowiska mieszkania szkoły bo im jest strasznie ciężko zaaklimatyzować się w nowym miejscu i wszystko czego się nauczyła może się cofnąć.Takie dzieci muszą mieć ciszę i jak najmniej zmian w swoim życiu.I teraz potrzebna nam jest każda pomoc i materialna i finansowa.Nie poradzimy sobie już jestem w takim miejscu w życiu że nie widzę już choćby minimalnego światełka w tunelu dlatego piszę do wszystkich ludzi dobrej woli POMÓŻCIE!!!!!!!!! Nie podaje numeru konta bo go nie mamy. Zbędny comiesięczny wydatek.Podaje więc maila jeżeli ktoś naprawdę chce nam pomóc nie obrażać poniżać to proszę pisać [email protected]
~dorota

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x