Runęły nadzieje wiązane z Palikotem. - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 14 maja 2012, 12:55

Razem z PO-PSL wykopał sobie w piątek polityczny grób. Staliśmy się niewolnikami do śmierci - 67 lat przejście na emeryturę. Mam nadzieję, że naród im tego nie zapomni przy wyborach. I wszystko zatoczyło koło - brudną robotę odwaliło PO i nastąpi zmiana przy korycie. Nikt już tego wieku emerytalnego nie cofnie - cała ta banda przy ostatnich wyborach bała się wygrania i władzy, bo to posunięcie z emeryturami było już nieuniknione. Nie będzie w naszym kraju żadnych reform, ani gruntownych zmian. Zapomnijcie i.d.i.o.c.i. Wszystkie partie łącznie z PIS to nieudaczniki i socjaliści, którzy potrafią jedynie sięgać do kieszeni najbiedniejszych. Zaduszą wzrost gospodarczy i rozwój podatkami i uciemiężeniem. Jeżeli dla jednej partii przedsiębiorca to złodziej, a dla drugiej partii emeryt to skarbonka, z której po rozbiciu można wybrać grosze to marny nasz los.
~betonowy

Napisano: 14 maja 2012, 12:56

Trzeba było byc mega naiwnym zeby głosowac na Palikociarnię.
ALe część społeczeństwa jest tak juz wytresowana że wystaczy hsełko \"opodatkować kler\" albo \"kaczyński to pijak\" i juz lecą do urn.
Oj frajerzy...

Tyłek boli nie??
Tak jak tych co na PO głosowali??:))
~??

Napisano: 14 maja 2012, 12:59

Całkowity bezideowiec. Klakier na smyczy PO.
~betonowy

Napisano: 14 maja 2012, 13:39

No ok ale ilu sie dało złapac na te puste hasełka?
Przeciez to jest komedia jak LEWICOWIEC mógł głosować za tą reformą?
~??

Napisano: 14 maja 2012, 15:15

\"...\"Myślę, że pan prezydent nie jest na usługach Platformy Obywatelskiej i rozważy nasze argumenty, że podpisanie tej ustawy jest kolejnym krokiem Polski w tył w strukturze Unii Europejskiej\" - powiedział Andrzej Chwiluk, szef Związku Zawodowego Górników.

Dodał, że związkowcy oczekują jednoznaczniej decyzji - odmowy podpisania ustawy. \"Skierowanie jej do Trybunału Konstytucyjnego byłoby jedynie politycznym wybiegiem\" - ocenił. ...\"
~Jak nie, jak tak!!!

Napisano: 14 maja 2012, 15:19

Jeśli Palikot jest lewicowcem to ja jestem jednocześnie Marksem i Engelsem. Jego żona też myślała, że jest kimś innym niż faktycznie się okazał.
~jaja

Napisano: 14 maja 2012, 15:27

Może dobrze, że wcześniej niż później. Razem ze swoim magazynem osobliwości robił wrażenie osoby chcącej trochę wywrócić wszystko i postawić w to miejsce coś nowego. Ale okazało się że on razem ze swoją zbieraniną przeróżnych stworków potrafi tylko bawić się wibratorem i ściągać krzyże - nic ponad to nie ma do zaoferowania. Nawet nie jest niebezpieczny. Taki kolejny mały chłopaczek, który tandetną reklamą zaplątał się w wielki świat i przytrzasnął sobie palce w drzwiach. Teraz może zoo założyć, albo seryjny program kabaretowy emitowany w niedzielę po familiadzie. Żal.
~betonowy

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x