Cisza jak makiem zasiał
Cisza jak makiem zasiał
Dzisiaj tak wiele mówiono o wolności słowa, że prawie uwierzyłem. Tak wiele mówiono o braku cenzury, że prawie uwierzyłem, Gdyby nie ten malutki szczególik, od którego w każdym demokratycznym państwie, gdzie jest wolność słowa serwisy aż huczałyby u nas cisza, jak na Mysiej. Naprawdę więc nie ma cenzury? Niestety sprawdziłem wszystkie inne portale i internetowe wydania gazet i nic. Niby nie ma cenzury ale jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności, wszystkie poprawne politycznie media milczą. Taka polska wersja Milczenia owiec - Milczenie baranów. Jestem przekonany, że od rana, w pocie czoła pracuje cały sztab specjalistów od prania mózgów, jak jutro przekazać tę sprawę, tak by nikt w to nie uwierzył. Ale dzisiaj cisza, szok, trauma:
https://niezalezna.pl/29381-tylko-w-gpc- ... -nt-walesy
https://niezalezna.pl/29381-tylko-w-gpc- ... -nt-walesy
Re: Cisza jak makiem zasiał
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 46620.html
oto śmiech historii niezależna i gpc powołują się na słowa generała odpowiedzialnego za smierć ks. jerzego - doprawdy doprawdy jest to dowód w sprawie i jaki wiarygodny
oto śmiech historii niezależna i gpc powołują się na słowa generała odpowiedzialnego za smierć ks. jerzego - doprawdy doprawdy jest to dowód w sprawie i jaki wiarygodny
Olga, szczerze współczuję ci. Przyjmij najszczersze kondolencje.
Moimi autorytetami są Jan Paweł II, Zbigniew Herbert, Stefan Stuligrosz.
Moimi autorytetami są Jan Paweł II, Zbigniew Herbert, Stefan Stuligrosz.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Moim autorytetem jest Jezus, jestem empatycznym człowiekiem i powiem wprost, nie przepadam za Lechem Wałęsą, ale uważam, że to czego dokonał i w jaki sposób to dopiero moze ocenic chistoria.
Fakt, ze pomogl obalic ustrój prawie bezkrwawo,że ochronił swoja liczna rodzine, że nie umiał sie ustrzec pychy i do konca nie poszedł droga Jezusa chociaz deklaruje sie jako katolik - za to wszystko po ludzku placi i pewnie przyjdzie jesmu nieraz gorzko za grzechy żałować. jednak uważam, ze w tej sytuacji wszelkiego rodzaju nagonki i szczucie tego czlowieka to tylko utwierdza w przekonaniu, ze zamiast demokracji zmierzamy znowu w złym kierunku.
Rozliczenia sa potrzebne po to aby przeprosić i prosić o przebaczenie, ale nie po to aby człowieka zaszczuć.
Tak się nie godzi i nie żyjemy w czasaćh kiedy takie praktyki były na porzadku dziennym.
Osiagnelismy już wysokie standardy informacyjne i komunikacyjne i należy je wykorzystywać w ramach prawa i technologii tak jak na to zasługuje dzisiaj każdy człowiek.
Bo jak mówi Biblia żadem człowiek nie jest bez grzechu i tylko bog jest w stanie sprawiedliwie nas ocenic bo on także wie co myślimy.
Fakt, ze pomogl obalic ustrój prawie bezkrwawo,że ochronił swoja liczna rodzine, że nie umiał sie ustrzec pychy i do konca nie poszedł droga Jezusa chociaz deklaruje sie jako katolik - za to wszystko po ludzku placi i pewnie przyjdzie jesmu nieraz gorzko za grzechy żałować. jednak uważam, ze w tej sytuacji wszelkiego rodzaju nagonki i szczucie tego czlowieka to tylko utwierdza w przekonaniu, ze zamiast demokracji zmierzamy znowu w złym kierunku.
Rozliczenia sa potrzebne po to aby przeprosić i prosić o przebaczenie, ale nie po to aby człowieka zaszczuć.
Tak się nie godzi i nie żyjemy w czasaćh kiedy takie praktyki były na porzadku dziennym.
Osiagnelismy już wysokie standardy informacyjne i komunikacyjne i należy je wykorzystywać w ramach prawa i technologii tak jak na to zasługuje dzisiaj każdy człowiek.
Bo jak mówi Biblia żadem człowiek nie jest bez grzechu i tylko bog jest w stanie sprawiedliwie nas ocenic bo on także wie co myślimy.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dzidka
Oprócz Cisza jak makiem zasiał - HYdE PaRK przeczytaj również:
moje życie
Do ludzi dobrej woli
Potrzebuję pomocy
polecam - trochę prawdy