Witajcie
Czy ktoś z Was sporządzał kiedykolwiek CIT-8 wraz załącznikami za Komitet wyborczy? Ubrano mnie w to i nie wiem jakie pozycje CIT-8/O wypełnić. Może ktoś z Was mnie poratuje?
CIT-8 Komitetu wyborczego
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Re: CIT-8 Komitetu wyborczego
Ja robiłam. wypełniałam pozycje 53, 63 w cit 8. Jeżeli wychodzi dochód wypełnia się pozycje 8 w CIT 0
Ja wypełniam na stronie podatki.gov.pl jako dokument elektroniczny i z niej wysyłam.
Ja wypełniam na stronie podatki.gov.pl jako dokument elektroniczny i z niej wysyłam.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość
- Kontakt:
Dziękuję za wskazówki!
Próbowałam wysłać w tej strony z podpisem elektronicznym kwalifikowanym, ale wyświetlił mi się komunikat: Brak aktualnego pełnomocnictwa/upoważnienia do podpisywania deklaracji - 402.
Nie składałam wcześniej UPL1. Czy mogę wysłać deklarację CIOT-8 z załącznikami papierowo? Kto ma się podpisać? Pełnomocnik wyborczy?
Próbowałam wysłać w tej strony z podpisem elektronicznym kwalifikowanym, ale wyświetlił mi się komunikat: Brak aktualnego pełnomocnictwa/upoważnienia do podpisywania deklaracji - 402.
Nie składałam wcześniej UPL1. Czy mogę wysłać deklarację CIOT-8 z załącznikami papierowo? Kto ma się podpisać? Pełnomocnik wyborczy?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Z tego co się orientuje to można papierowo i podpisuje pełnomocnik
Oprócz CIT-8 Komitetu wyborczego - Księgowość przeczytaj również:
Projekt UE - zadanie partnera
0,3%
Czy należy ewidencjonować wszystkie operacje operatora płatności online?
Odsetki
Kiedy zaksięgować płatność?
wysyłak spr. finansowe
opłata zastępcza za DPS
Posiłek
Dodatek motywacyjny 1.000 zł
korekta dwr za 2024
Dodatek motyacyjny a ekwiwalent za urlop
Umorzenie
zmiany w sprawozdaniach kwartalnych?
opieka wytchnieniowa
płace